Tuesday, December 1, 2009

facebook o facebook

sebelum aku kena lempang ngan kaki oleh xiana, klinda n ksherry (yg aku tau akan hangin), baik aku buat n3 ni awal2.

errr actually, aku sesaja gedik create acc fb, konon2 nak feeling2 fbians (word aku sendiri) lah, sekali office aku terlupa nak pasang 'cawat besi' rupanya hari tu, patutlah elokkkkk ja aku boleh bertandang ke website tu, sekali rupanya sehari tu ja dia terlupa pasang, hari2 yg seterusnya dia dah pasang balik 'cawat besi' dia tu.

apa lg, meloponglah aku, bila aku check yahoo mail aku hari ni, aku senyumlah sorang2 kat monitor ni (mesti org lalu lalang ingat aku dah gila senyum kat pc), ramai kawan2 dok add aku, accept aku lah, dan mcm2 lglah. termasuklah 3 nama di atas tu, sbb masa hari yg ofis aku terlupa pasang cawat besi tu, aku dah siap invite kawan2.

hehehe nak say sorry sgt2, x dptlah nak 'borak' ngan member2 kat fb, dahlah 'cafe tempat lepak' aku pun kena block, apa kena tah ofis ni, semua nak block, mcm mana aku nak ber'fb' ngan pm kalau camni, heheheh alasannn

errr sorry tau kawan2, sorry sgt2, nnt kalau ada rezeki aku, blhlah kita ber'fb' sesama lg heheheh...

26 comments:

AiNeRzA said...

hahahahha...x pasal dah kena block dek company...diorg jeles la tuh...rasuah jer budak IT...suh unblock balik...x pun pecahkan cawat besi tu...hihihihi

honeylanz said...

has mati kutu x leh guna ym. sbb guna versi email x leh dgr lagu² dr musicLaunchcast

CT NORAMIZA said...

ainerza - hehehe masalahnya 'kunci cawat besi' tu dia dah buang jauh2 :)

CT NORAMIZA said...

has - kat sini ym pun x blh huhuhuuuu...

Nurhayati said...

lor kena block ke..huhuh
eh kita dah add ke dlm fb??

norhaizan said...

la..kesiannya kak ct..try online kat www.meebo.com..rasanya leh online ym ngn fb kat situ..selamat mencuba..hikhik

juedaniel said...

hahha patutla sengap je dlm fb. takpaa...aku paham bab cawat mencawat ni huhuu... apokan dayo

CT NORAMIZA said...

yati - x kot, tp member2 seangkatan dulu ramai gak yg add :) huhuuuu

CT NORAMIZA said...

aizan - hehehehe ada gak org yg kesian, tu lah pasal, geram pun ada gak ni, meredappp ja rasa...

CT NORAMIZA said...

juedaniel - hehehe, cawat mawat, jgn aku mencarut dah satgi bluekkkk

yong said...

bg la add hang...nt aku nk add hang..takpa nk add ja...

CT NORAMIZA said...

yong - nak add apa kejadahnya, x dak apa pun, aku x blh bukak fb la huhuhuuuu

zailamohamad said...

akak, nanti add saya ya zailamohamad@yahoo.com
bilamana kunci cawat besi tu dijumpai semula ya;)

CT NORAMIZA said...

zaila - rasa2 mcm dah x jumpa lg kunci tu, tp kalau jumpa nnt akak add ye :)

effa said...

titi...patut la aku add hg dok pending jaaa...nnti p CC accept dulu k hehehe...

CT NORAMIZA said...

effa - amboi, bukan main lg suruh aku p cc, panggg mau?? :)

maslinamansor said...

Opis mas pn dh xlame lgi kena 'gam' ler fb nie.... jdi kte kne ber'blog' lebih skit....

Willie a.k.a Reptoz said...

Seronok kan ber FB? hahaha

CT NORAMIZA said...

mas - heheheh...sian kan

CT NORAMIZA said...

willie - aipppp!!

yong said...

ct...aku rasa semua kementerian dh pakai cawat besikn fb ni... kt tmpt aku ni semua kunci cawat besi underground tu dh tak boleh... heheh jgn lepas ni nk berblog pun tak boleh... menganga la kita pas ni...

DiBo said...

woit, bila nak join "cafe" ni? kami dah siap mabuk2, ahaks!!

CT NORAMIZA said...

yong - ha tau x pa, kalau depa buat camtu, aku nganga sampai pengsan

CT NORAMIZA said...

dibo - waaaaa x leh nak mabuk2 dah la ni, dah kena block waaaaa huuhuuhuuu

yong said...

ct hang cuti lg ka...sunyi la hang takdak...

CT NORAMIZA said...

yong - x dak maknanya aku cuti, cuti pun dah tinggai ciput, aku ada, tp x update, malasssss :( huhuhuuu