Tuesday, December 1, 2009

special n3 for dny n nurul!!!

happy birthday to u, happy birthday to u, happy birthday to dny n nurul, happy birthday to u!

heheheh aku bukan lupa, tp bz dgn keja2 umah (ayat org pelupa).

utk dny (29/11) - happy birthday, hang tau kan aku sayang hang, jaga diri, jaga anak elok2, tu hadiah yg paling bernilai utk hang thn ni, jgn lupa jarn bila dah ada baby ni, baby besaq pun nak kena jaga gak tau :) aku doakan hang sihat dan dlm peliharaan allah selalu..

utk nurul (25/11) - happy birthday, hang pun tau aku sayang hang, jaga diri, jgn lupa semua kenangan kita dulu, same goes to dny, lupa nak mention tadi, best kan dulu2, tahniah utk hang n asri, dah nak masuk 3 anak hangpa kan? aku doakan hang dimurahkan rezeki dan jgn lupa aku yg jauh di mata hangpa 2 org tau :) hehehe..

take care to both of u!!

8 comments:

yong said...

selamat ari raya ct....aku br keje ari ni heheh...

honeylanz said...

happy birthday jugak to "birthday gurls"

# ramai gak yg celebrate birtday hjg thn

CT NORAMIZA said...

ina - amboiii cuti sakan no, raya kat mana?

CT NORAMIZA said...

has - on behalf of them, thanks! :)

Anonymous said...

BIRTHDAY TAK WISH PUN.........:(

CT NORAMIZA said...

anon - aikk anon mana plak ni, kalau dny, aku mintak maaf sgt2, maklumlah, aku byk mkn semut, sampai terlupa, sorry tau, tp aku ingat ni :)

yong said...

ct aku raya kt putrajaya je...pi umah jiran2 yg tak blk kg ...heheh..
hang jd ka pi teluk kemang..

CT NORAMIZA said...

yong - aku berkemang di jusco saja :) heheheh...kena jimat2 sket, kan this week nak p johor plak