Tuesday, January 12, 2010

KLIA & MAS

sampai kat klia nak dkt kul 1, punah harapan aku nak tgk lama2 tudung tierack, tp gagah gak singgah, walaupun terpaksa patah balik ke hujung sana huhuhuuu..

tp yg ada kaler merah, corak x cantek, sedih, baru berangan nak try 1, sekali punah harapan aku.



dua2 beranak tgh check in. aku tunggu kat sebelah sambil pegang handbag hehehehe...



tension betoi, dahlah balik bawak penyakit, aku bawak sekali 2 ketul jerawat kat muka, hampeh. elok ja depa nak served makanan, rifqy pun mintak bekal dia, dpt ja bekalan dia, terus lena, alhamdulillah, senang aku ngan mr shaifull nak makan, dahlah ruang sempit, luas lg jamban rumah aku.



yg bestnya dia lena sampailah ke kch, x ka rahmat namanya tu. untung tau guna MAS masa school holiday ni, dptlah merasa makanan kanak2 :)



yati, nasib baik i dpt gak :) kalau x mesti meroyan (mcmlah x leh beli sendiri, biasalah benda free lg sedap, x gitu?) ha ambekkk aku letak large lg gambaq ni, biaq semua terliuq pagi2 ni. nampak x kaki rifqy terjuluq sampai ke hujung tu? siap ada nasi beriani 2 3 bijik terjatuh atas socks dia tu, punyalah sedap makan beriani sate di ketinggian 30,000 kaki :)

to be contd...

18 comments:

bukhairiah said...

hr tu g klia, tgk gak tierack...tp tgk jauh2 ar

honeylanz said...

lama tak naik mas. last naik aug 2001! hehehe..

maslinamansor said...

teruja tgk makanan tue....

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - buat apa tgk jauh2, tgk je dekat2, x dak org marah pun :)

CT NORAMIZA said...

has - lama tu, apa kata thn ni guna MAS :)

CT NORAMIZA said...

mas - mmg nak bg terliuq pun :)

Nurhayati said...

TR kat KLIA mmg designnya hampeh, tak cantik.. nampak gaya kan ct beli online je la..

wah terliur dah tgk makanan2 tu semua.. nak plak eskrem BR tu kan.. nasib sama je menu kitakan..kalau tak mau gegar flight tu nanti hihi

CT NORAMIZA said...

yati - mmg x cantek kan, padahal dah angan2 nk beli kaler biru, tgk2 merah je yg bergayut kat situ :)

sedapkan yati, ais krim tu, ct ambik yg vanilla, melelehhhh :)

AiNeRzA said...

kak miza...sy pun baru masuk ofis...baru balik dari Kuching...huhuhuhu...aper nak jadi ngan blog sy...hahahhahaha...best pegi jalan-jalan?Ole-ole? Ahaks...

CT NORAMIZA said...

ainerza - hehehe thn lepas thn melawat sarawak ke, semua org p sana :)

jln2? x sempat jln pun, dok menanggung sakit, last2 bongkang kat umah je :)

zailamohamad said...

alahai haritu masa g phuket makan nasi lemak aje, jeles ni korang g kuching makan nasi beriani;p

atty's said...

terliur nengok ..food sedap2

klynda said...

tie rack mahai..den x mampu..huhuhu

AiNeRzA said...

Ala...akak pi jalan-jalan...sy pegi kena kerah tenaga...tinggal laki dan anak...sedih...x aci tol la...jeles nih...

CT NORAMIZA said...

zaila - dik, ni utk org2 yg terpilih ja :) hehehehe usik zaila

CT NORAMIZA said...

kty - biasa je kak, x de lah sedap sgt pun :)

CT NORAMIZA said...

klinda - takat tierack 5 6 puluh tu apalah sgt, banding ngan henbeg gucci :) wargahakhakha

CT NORAMIZA said...

ainerza - akak bukan jalan2 la, akak balik kg :)