Monday, January 25, 2010

fisio!



gambar dr sini

tadi dah p fisio kat HSB, ok tapi pasai pa aku rasa mcm lg teruk ja sakit ni? err tunggu next appt, pastu MRI.

nak turun p 3rd floor sat, nak beli wafel letak jem & butter, makan ngan milo panas, sedappp!

22 comments:

Anonymous said...

PANDAILAH BUAT REPORT KAT MAK DIA KATA KITA NI TAKNAK BLK KPG....TAKPE2 TP TUNGGUUUUUUUUUU

yong said...

ct anon hang marah tu....kihkihkihkih

nanadanny said...

weh awat?? hg sakit belakang ka?? kalau betui, samalah ngan aku, tp ada ayat yg x bleh blah kuar dari mulut yg 'kurang asam' cakap kt aku, nnt aku L U M P U H.... haishhhh org mcm ni pn ada kt cni...'very sad oooooo'

sepatutnya, cubalah untuk menyakinkan org yg sakit spt aku ni sembuh cepat...ish2

Bai said...

mcm teruk je bunyi...huhuhu...moga cepat sembuh..

CT NORAMIZA said...

anon - aikkk baru lepas cakap ngan mak, baru lepas p ladies, duduk sini dah ada komen ni :) hehehe advancenya

CT NORAMIZA said...

yong - heheheh...aku bukan mengadu, dah mak aku tanya :)

CT NORAMIZA said...

nanadanny - lenkali jawab, lumpuh pun bukan hang nak bela aku :) senang kan jawapan tu?

CT NORAMIZA said...

bai - teruk gak, tp masih blm senyum dan bergelak ketawa, alhamdulillah :)

Zura Hasan said...

kak..moga cpt sembuh...
wisau gak dgr keadaan akak nie..ape punca jd cmni kak?

maslinamansor said...

sakit apek kak...?

atty's said...

sakit ape..ct..semoga cepat sembuh..

norhaizan said...

huhu..akak sakit apa sebenarnya? skt belakang eh..serious bunyinya..jgn dok buat keja berat2 kay..moga2 cepat sembuh kay..

zailamohamad said...

Akak sakit apa sebenarnya kak??
Btw, Zaila ni ada buat contest kat blog Zaila, sudi2kanlah join contest & promote kawan2 akak join sekali ya, hadiah menarik menanti tau;)

CT NORAMIZA said...

zura - x de punca apa2 pun, tiba2 je penyakit lama dtg menyerang, doakan akak cepat sembuh tau :)

next week MRI, baru blh tau ada sakit ka tarak sakit ka...

CT NORAMIZA said...

mas - tunggu next week ok!

CT NORAMIZA said...

kty - insya-allah, moga cepat sembuh..

CT NORAMIZA said...

aizan - mmm doakan akak ya, tq..

CT NORAMIZA said...

zaila - ok, nnt akak jenguk ye, dah lama x jenguk blog kawan2, rindu la..

yong said...

lama hang x update blog ni...hehehe
aku tgh busan ni...dok tgk2 blog org leh baca...

hang pi MRI bila??? relaks je tau jgn stress2...

CT NORAMIZA said...

yong - aku x berapa sihat la ina, jadi malas nak update, MRI next week, 11/2, aku x stress tp x sabaq nak tau apa benda, doakan aku tau

yong said...

ok ct aku pun harap2 hang cepat sembuh nanti...hang jgn la wat keje berat2....jgn dok dukung rifqy kerap2 tau...take care..

CT NORAMIZA said...

yong - bab keja berat, aku blh consider, tp bab dukung rifqy, aku x blh nak tolak, sian dia :)