Tuesday, February 2, 2010

halowww how r u (ikut style idlan RL4)

sangap gila ni, dah dkt seminggu mc, apa nak jadi ngan aku x tau lah, lepas blk dr kch ari tu, asyik mc cuti mc cuti, ada kot dlm 3 hari ja aku keja, yg lain semua kat umah, x pun q beramai2 kat HSB, lg tension, mcm bangang ja tunggu kat situ.

ada byk benda nak update, tp x laratlah, dgn keja byk tertangguh x buat sbb asyik cuti mc cuti mc, hai tahlah, tunggu next week ja lah, tunggu MRI, kalau MRI kata tarak apa, nampak gayanya kena beralih ke tok batin plak lah :) hehehe...




selamba ja 2 beranak ambik gambaq ngan snowman pakai camtu, kalau mat saleh tgk mesti nangeh nak beli kulit aku :) wargahakahkah


P/S : AKU MMG BETOI2 STRESSLAH, KALAU X SBB ANON TD, SAMPAI KE SUDAH AKU INGAT AKU LETAK GAMBAQ SNOWMAN, RUPANYA GAMBAQ AKU NGAN POKOK, GILA PUNYA PELUPA, MMG BETOILAH ARTICLE DLM CLEO TU CAKAP, SALAH SATU TANDA STRESS PELUPA GILA, AKULAH CONTOH TERDEKAT TU, MATILA, SORRYLAH KENGKAWANS :) WARGAHKAHAKHAKAH...

16 comments:

mama apih said...

Harap2 tak ada apa-apa....take care.Comeinya si Rifqy punya posing...stail tak tengok kamera tuh...

Anonymous said...

ORANG LAIN SAKIT GAK TAPI TAKDE LAH SAMPAI POKOK DENGAN SNOWMAN PUN DAH TAK KENAL.....APA RAHHH

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lamanyer mc .. kita thn nie blom mc lagie .. heh..he.. tp cuti dah rasmi sehari dah diguna ;-)

zailamohamad said...

akak, take care yaaa..Insya Allah takde apa2

yasmine said...

take care siti..aku ni pun sakit arini..sakit mata tp tak merah macam mana tu

CT NORAMIZA said...

dik ayu - insya-allah, mmglah x tgk camera, dah dok tgk sana sini, kalau tgk camera rugilah x dan tgk benda lain :) hehehe...

CT NORAMIZA said...

anon - :) wargahakhaka mcm mana plak boleh terletak gambaq pokok ni, td nak letak yg snowman, gila nyanyuk...

CT NORAMIZA said...

diana - untung awak kan, family pun dkt, so x payah nak guna byk2 cuti, mcm saya ni, mmg nak kena pakai je cuti, kalau x, x merasalah balik kg :)

CT NORAMIZA said...

zaila - ok, thanks :)

CT NORAMIZA said...

yasmine - min, sakit mata sbb tgk apa tu? :) hehehe...semua sakit, herankan..

@Z said...

ish ni mmg stress gile ni..sampai aku pun sama stress duk belek gambar tu cari snowman..hahahahaha :D

yong said...

snowman oh snowman....(ala-ala tok batin) heheheh mana tau kot2 muncul..

lariiiiii sebelum kena ligan....

CT NORAMIZA said...

az - hehehe sorry :) kuikuikui

maslinamansor said...

fisio ari 2 ok tak...
kmiza sihat ker....?

CT NORAMIZA said...

yong - amboi hang no, bukan main lg, nanti sattttttt

CT NORAMIZA said...

mas - lps fisio, kmiza terus mc 3 hari, punyalah sakit, la ni bertahan ja..