Thursday, January 21, 2010

hang ada mcm ni? aku ada!

cuaca kat luaq, elok ja, walaupun hujan, tp x dak plak aku tgk ada guruh petir kilat ke apa, tp kt dlm umah, mcm dah perang dunia.

aku x tau pasai pa, nak dukung x nak, nak bg susu x nak, nak temankan x nak, bg minum x nak, bg tu x nak bg ni x nak, kalau bukan kat umah org, dah lama aku bg tangan, yg tu kot dia nakkkkk.





sampaikan dah mcm ni pun, ada hati lg nak gaduh ngan aku, aku bg dia baring elok2 atas bantal, ohhhh x nak, bgn balik sambil pejam mata, ngantuk rupanya, tp x nak lena sbb nak main, aku biaq kat situ, last2 terlena mcm tu ja, herannn. ikut sapa lah mcm tu sgt??

26 comments:

bukhairiah said...

hahaha klakor dak2 time gni...azeem pon penah tdo sambil duduk dlm kete...kita baringkan, dia leh duduk balik...siap marah2 lagik

AkuPunyaCerita said...

haaa...aku pun ada gak kes camni ct. besanya dlm keta lah, siap bangun balik, nak tunjuk bantah dia...biaq je, lama mana sgt nak cakung camtu.

erlyda said...

haaa ikut mommy dia kot ;p

@Z said...

alahai comelnye dia terjelepuk gitu.. napok manja sangat.. kiut!

mrsharis said...

hehehe..kelakar jer budak2 ni kan. Tu sampai mata dah terpejam pun nk protes jugak :)

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - tu lah pasal, org dah tolong landingkan dah cukup baik, x nak gak, nak lawan lg gitu, last2 terbaring sendiri :)

CT NORAMIZA said...

along - mmg x tahan lama lah, mesti nak kena bummm gak kan? :)

CT NORAMIZA said...

erlyda - aippp sapa cakap? (sambil pk sendiri2)

CT NORAMIZA said...

az - kalau aku yg buat gitu, nampak manja & cute x az? :) wargahkahkahak

CT NORAMIZA said...

mrsharis - mmg pun, nak lawan gak tu sampai titisan akhir.. herannn

maslinamansor said...

danish yg 8bulan pn ada perangai cmnie... lebih2 lagi ble naik keta... tahan mata, klu bagi terlentang.. mau ngamuk...!!

Mama_Aqish said...

la sian dia...merajuk ker....samapi tertido....macam2 peel anak2 ni kan...

CT NORAMIZA said...

mas - mcm2 kerenah kan depa ni, tp suka tgk, tp kadang2 kalau tgh angin x baik, gerammmm gak :)

CT NORAMIZA said...

mama_aqish - mmg merajuk gak, tp x blh nak dipujuk, last2 tertdo camtu lah :)

mamayone said...

ala tomey2 nya eqy wat camtu...ala cik ct wat2 tanya plak keturun sapa nak aku bagi salasilah ke?hheheheh comey sgt2 budak ni ish geram aku cubit pipi smpai merah baru tau...x pun gigit perut dia yg comey tu...

honeylanz said...

ada! aeiry la kadang2 tido dlm duduk..

CT NORAMIZA said...

mamayone - hang tau ka salasilah dia dari mana ni? serius aku x tau, aku kan lurus :)

CT NORAMIZA said...

has - hehehe..tdo dlm duduk x pe, jgn tdo dlm merajuk sambil duduk, blh pedih ulu hati mommy :)

Mrs Azuhaizat said...

eleh buat2 tanya pulak, perangai tu ikut mummy dia la..*sib baik dok jauh, klu x mesti kena dah kena sekeh dah aku* ha3

CT NORAMIZA said...

suharti - aippp, hang dok german, hang mana tau (sambil sinsing lengan)

AiNeRzA said...

hoh...cuba tengok betul-betul...2-3 kali renung...sejam dua...sebijik macam MAK dia!!!hahhahhahaha...ampunnnn...jgn marah kak...hihihihi

@Z said...

woi, kalau ko buat gitu aku serkup muka ko ngan selimut hahahahaha... :D

yong said...

dh sah2 tu ikut mami dia....tp tak tau kot ikut daddy dia...

CT NORAMIZA said...

ainerza - pasai pa lah hangpa suka fitnah aku ha?? x kanlah x dak rupa ayah dia sket pun hohhh x nak kawan

CT NORAMIZA said...

az - aikk pasai pa plak az, x cute ka kalau aku buat gitu? :) wargahkahkaha

CT NORAMIZA said...

yong - err ikut aku ka? awat aku x perasan pun ina?