Friday, January 22, 2010

hehe confirmed!

aku x dak kat umah next week, sila ambil maklum. aku nak keluaq dr kl, tp bukan utk selama2nya, kalau selama2nya, aku mesti tgh kalut ambik ayaq semayang, nak buat solat taubat la ni, tp utk 3 hari ataupun 2 hari x confirm lg, tp yg confirmnya aku dah booking utk 3 hari 2 mlm.

saja aku nak celebrate anniversary kali ni lain sket, santai tp meriah utk kami 3 org. lgpun saja nak release tension, dah lama sgt aku rasa kami 3 org x 'keluaq' dr kl, kali ni nak ber3, santai, x kelam kabut, relaxxxxx ja yg paling penting happy.

walaupun bukan ke bali, australia ataupun phuket, tp bg aku dah cukup happy dpt p pd asalkan cukup korum kami (mr & mrs shaifull & rifqy).



walaupun hanya kat sini :)

tp kalau nak ke pantai, kalau ada benda ni lg best, boleh layan rifqy sambil mr shaifull buat bbq utk kami, aku plak tunggu tadah perut ja lah :)

mesti rifqy happy kalau dpt benda ni, ari tu dah jumpa kat tesco rawang, tp x beli plak sbb x dak plan pun. err x pa, esok blh p beli hehehe...



durhh boringlah, apa nak buat lunch hour ni?

12 comments:

Mama_Aqish said...

wah...selamat bercuti...jangan luper story pasal cuti nanti...aqish pun ada sodok2 pasir tu...dari 10 barang tinggal 5 je la ni...tak tau mana pi...

maslinamansor said...

mula2 ingat tajuk confirmed 2.... kmiza sah ngandung... hehehe...
ble nak p 2?

honeylanz said...

kt mana ni?
selamat bercuti... n happy anniversary in advance..

p/s: lunch has skrg ambik ac dr sek!

CT NORAMIZA said...

mama_aqish - biasalah budak2 kan, bila dah ada anak sendiri baru tau mcm mana kreativiti dia dgn barang yg kita beli huhuhuu...

CT NORAMIZA said...

mas - hish ke situ plak dia, next week lah, masa thaipusam tu, ahad & isnin tu anniversary kmiza :)

CT NORAMIZA said...

has - fuyoo advance betul ni, lg seminggu la dear :) kat pd, kan dah tulis kat atas tu :) ni mesti kes teringat curtain baru ni..

o, ac dah sekolah kan, mesti bz la has :)

Mrs Azuhaizat said...

syoknya anniversary hang yang ke berapa? anniversary aku hari ni

Dj Epoi said...

Salam...

Dj Epoi in da houseeeeeee..
Wow kengkawan Gua melambak kat sini juga upanya..huhuuuuu...

Salam kenal beb!!

Selamat Berasmaradana sempena ngn anniversary Luorang...
Hehehehehheh

Selamat Bercuti beb!

CT NORAMIZA said...

suharti - happy anniversary! yg ke 7 :)

CT NORAMIZA said...

dj epoi - ni mesti kes lupa ni bro, kan bro pun selalu mai sini gak dulu2 :) x palah, salam perkenalan kali ke 2. thank you!

yong said...

ooo bukan ka hang nak raya thaipusam ka...hehehe..isnin tu kita cuti hari wilayah kan...

CT NORAMIZA said...

yong - aku celebrate semua, one malaysia kan? :)