Monday, January 18, 2010

happy belated birthday abang!! (13th Jan 2010)

happy birthday abang, sayang abg sangat2. terima kasih sbb jadi 'abang' & 'ayah aka abah' utk i & rifqy. walaupun x berapa sihat, i x lupa birthday abang tau, err hadiah pun akan menyusul kemudian la tu, tp i akan pastikan hadiah tu abg dpt sebelum 1st of april, la la la la...

eh lupa plak, semoga abang sihat sentiasa (boleh jaga kami 2 org siang & malam)

semoga abang byk duit (blh kami pau)

semoga abang bertambah kesabaran (blh layan kami dgn muka manis walaupun dlm hati dah serupa cuka)

semoga abang tabah (dgn perangai kami 2 org)

semoga abang sentiasa happy (blh gembirakan kami)

semoga abang sentiasa baik (baru padan ngan kami yg nakal) :) wargahkahakahka




i love u (baca dgn nada yg i selalu guna) :) muahhhhhh

18 comments:

bukhairiah said...

nk wish gak utk mr shaifull...hepi bufday...
awat prezen tue lame benau?

honeylanz said...

happy belated birthday to mr.shaifull ;)

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - biasalah, ekonomi merudum :) heheheh...

CT NORAMIZA said...

has - thanks has! on behalf of mr shaifull :)

AkuPunyaCerita said...

hepi belated besday tuk mr shaifull. amboi ct, sib baik ada dateline no, tu pun saja ja tak mo bg lps hg punya pulak nooo...cerdik sungguh!

mama apih said...

Salam kak CT..Hehe...hepi belated birthday yang ke ?? untuk en Shaifull merangkap dua pupu ipaq.

mamayone said...

Happy birthday Shay...semoga sentiasa sabar dan tabah melayani Amie seperti dulu, kini dan selamanya...May Allah bless u n family, ct camne? dah betul2 sihat ke? aku plak tak sabar nak bersalin sbb nak cuti panjang...mau mkn gaji bute....ahaks...next week plan nak p kl, lau aku sampai insya allah kami singgah umah ok..

CT NORAMIZA said...

along - ni yg aku sayang terlebih kat hang ni, hang tau ja akai aku no :) heheheheh...

CT NORAMIZA said...

mama apih - hehehe panjang sungguh, dua pupu ipaq :) mesti org confuse kan? yg ke tambah 5 dr umuq kita :)

CT NORAMIZA said...

nurul - ok, nnt bgtau awai tau kalau nak singgah umah :) thanks! hehehe..hanya nurul & shaifull yg mengerti aku sebenarnya...

honeylanz said...

has biasa beli TR dgn aida
http://www.thisissofashion.blogspot.com/
cubala usha ;)

Anonymous said...

TO CHE TO CHE EVERYBODY.....TIAP2 TAHUN HADIAH BERSYARAT WOOO....

CT NORAMIZA said...

has - o sama company ngan yati la ni :) ok, nnt tgk lg

CT NORAMIZA said...

anon - apa2 benda pun dlm dunia ni mesti ada syarat, baru blh ada kemajuan utk diri sendiri :) hehehehe...

zailamohamad said...

waaah, sempat lagi nak mengepau laki dalam ucapan tu..husband zaila pun sambut birthday juga 18hb (hari ni) tapi zaila pun xkasik hadiah lagi..hihihihi

CT NORAMIZA said...

zaila - kita bg hadiah lambat2 x pe, afdal, tp husband kena bg hadiah cepat2, baru afdal :) hehehe...

Nurhayati said...

Happy Belated Abang!!! eh eh silap.. Mr Shaifull hihihi
jgn marah gurau2 je.

moga panjang umur dan dimurahkan rezeki yer.

CT NORAMIZA said...

yati - mmg dah pangkat abg pun :) heheheh...aippp