Thursday, February 11, 2010

already gone

dah settle MRI, result nnt masa appt, 25/2, hey, wat do u expect, govt hosp right? x tunggu x sah dan bukan hospital gomen lah namanya..aku x tau lah org lain, tp aku, lepas ja buat bendalah tu tadi + fisio semalam, ya allah rasa mcm baru lepas kena henyak.

dgn sakitnya kat belakang, kat bontot toksah cerita, terima kasih byk2 kepada sakit ni, sat2 waktu nak jln p beli lunch, kaki kebas, tp x kan nak mengada2 suruh kakak ofis ni dukung aku plak, golek ngan kaki bleh??? (teringat nizam bila buat ayat ni, dia selalu kata kat mr shaifull dulu. nizammmm hang kat mana, awat x contact kami kat kl ni)

tiba2 lak bila sakit2 ni aku teringat kawan2 kat ofis lama dulu, linda, ana, vani, lis, nizam, hangpa sihat??? bila kita nak gathering ke pd lg, nnt aku nak tempek betapa happynya kami dulu, siap ada geng lg hehehe...siap laki masuk campuq lg tu, tu yg menjadi sgt ke'happening'an tu.

masa sakit2 & rasa x selesa ni, ditambah plak esok nak travel dr kl-perlis (doakan aku ye kawan2), tiba2 rasa nak nyanyi lagu ni plak, boleh??? ada kaitankah?? xdak apa, cuma suka sgt. touching lagu ni..



Remember all the things we wanted
Now all our memories, they’re haunted
We were always meant to say goodbye
Even without fists held high, yeah
Never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die

I didn’t want us to burn out
I didn’t come here to hurt you now
I can’t stop

I want you to know
That it doesn’t matter
Where we take this road
Someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you’ll find another
That doesn’t always make you wanna cry
Started with a perfect kiss
Then we could feel the poison set in
Perfect couldn’t keep this love alive

You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
That it doesn’t matter
Where we take this road
Someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

I’m already gone
I’m already gone
You can’t make it feel right
When you know that it’s wrong
I’m already gone
Already gone
There’s no moving on
So I’m already gone

Already gone
Already gone
Already gone, Oooo, oh
Already gone
Already gone
Already gone, yeah

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they’re haunted
We were always meant to say goodbye

I want you to know
That it doesn’t matter
Where we take this road
Someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

I’m already gone
I’m already gone
You can’t make it feel right
When you know that it’s wrong
I’m already gone
Already gone
There’s no moving on
So I’m already gone…


p/s : pls pray 4 me...

16 comments:

erlyda said...

mau balik kg yer? elok² ok..semoga selamat pegi dan balik =)

Mama_Aqish said...

sedey je lagunye tu....

maslinamansor said...

sapa nyanyi lagu nie...

CT NORAMIZA said...

erlyda - thanks dik! :)

CT NORAMIZA said...

mama aqish - sedihkan lagu ni, mmg meruntun hati bila dengar otw balik umah, maklumlah jam :)

CT NORAMIZA said...

mas - kmiza lah! :) hehehe kelly clarkson

yong said...

ct hang balik perlis ka....kim salam kat family hang...

mkn kat kola ingat kat aku tau...

CT NORAMIZA said...

yong - hang x balik ka? aku balik sbb kesian kat mak aku, kalau ikut sakit, x balik jugak ina..

Willie a.k.a Reptoz said...

Bercuti di Perlis? Jauhnya...

nanadanny said...

xpe ct, bila balik jgn sedih2, klu kite pk negatif n org2 yg selalu buat kite terasa, perjalanan ke kg tu wat kite x hepi je...ketepikan org2 tu n ingat org2 yg sayang kt kite k...

safe journey naaa...

AkuPunyaCerita said...

julia betol...kl kita ingat org yg kita sayang dan sayang kita, sakit pun tak terasa sgt...Allah tolong tau kl kita positif dan bersangka baik...hehehe

sama2lah kita membalikkan diri ke kg... yeaayyyyy

bukhairiah said...

CNY lik kg yer..pesan kt mr saiful, drive lek lok..dont drink n drive hua uhuhu

CT NORAMIZA said...

willie - its my hometown! :)

CT NORAMIZA said...

nanadanny - thanks julia, kawan2 lg baik kadang2..

CT NORAMIZA said...

along - ha betoi tu, pk positive punya pasai, dia langsung x mai umah mak, langsung x berteguq, sungguh2 dia benci aku along..tgk muka aku pun x mau, alhamdulillah...allah tu bersama org yg sabaq

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - dah wat kek tu ke dear? :)