Thursday, February 11, 2010

santai cafe, tesco rawang

ari ahad, mr shaifull ajak p tesco rawang, aku baru bercita2 nak bummmm sambil layan vcd jgn pandang belakang congkak yg aku beli dgn duit sendiri, ya aku x penah beli vcd sendiri, semua mr shaifull punya :) wargahakhakha (ya, sila gelakkan aku sbb tgk cita sekurun yg lepas, ada aku kesah???)

bila cita2 aku terpadam gitu ja, mestilah kena upahkan?? makan kat luaq, lg senang, bersih dapuq aku, jimat tenaga aku, semua untung bersih utk aku :) hehehe...

makan kat santai cafe, kedai yg bersih, budak2 waiter yg mesra, makanan yg sedap, bila dah siap order, tgh betulkan baby chair rifqy, tgk2 aik makanan dah sampai (ya aku tipu, tp service mmg laju gila).



hehehe nampak sgt penipu kan, dan plak tu ambik gambaq bagai, maklumlah org dah ada experience tunggu makanan sampai nak dkt 2 jam mmg camtu, kalau takat 20 minit tunggu tu apalah sgt kan?



dah 7 thn 7 hari kawen, for the first time kami order menu yg sama, takjub x?



nasi goreng seafood pedas, chef recommended, must try ye kawan2.



last sekali mestilah gambaq org yg telah bersusah payah menyenangkan bini dia utk hari ahad ari tu, x payah masak, tenkiu abang!! :)

8 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ct teco rawang kt bhg mana eh .. dkt tak dgn pck alam ???

@Z said...

waa tak tahan tengok gambar mr shaifull teleng manja.. rifqy plak dah pandai posing.. :)

Nurhayati said...

samala kita ct oi.. beli dvd tak pernah pakai duit sendiri...nak2 cetak rompak haha..
tapi vcd barney zara yati beli sendiri.. hehe

CT NORAMIZA said...

diana - errr susahnya soalan ni, tesco ni dkt ngan pekan rawang, exit tol rawang, ambik kanan, terussss sampai jumpa flyover, naik atas flyover ambik kanan, terus hala nak ke kl, dlm 4-5km dr flyover tadi, jumpalah tesco tu kat belah kanan, err ok x diana? :)

CT NORAMIZA said...

az - hehehe tu TM depa ambik gambaq tu az, aku tumpang ja sekaki asalkan x payah masak, err ada kaitan kahhhh?

CT NORAMIZA said...

yati - hehehe...lawak kan? comel x buat perangai camtu? selalunya order je, tp ari tu sbb pegi sekali, beli je lah :)

ME said...

ct, next time try nasi goreng santai. presentation nampak biasa2 jer tapi rasanya best

CT NORAMIZA said...

ME - ok, thanks! :)