Friday, February 5, 2010

cc

kena attack ngan sakit lg hari ni, sudahnya el lg. apa nak jadi ngan aku pun x tau lah. now, kat cc. temankan mr shaifull service keta. major service.

x larat nak duduk umah, aku ikut mr shaifull. tahlah, mintak2 cepatlah sembuh. aku pun dah naik malu ngan bos asyik bgtau el mc el mc, tp mmg x tahan sgt2, aku rasa ni mesti sbb byk keja 2 3 hari ni, maklumlah audit nak mai buat 'lawatan amal', dan2 tu semua jadi kelam kabut. biasalah.

rifqy kat umah wan ruby. sat lg balik terus ambik dia la kot. mmm umah x kemas lg, tolongggggggggggggg...

6 comments:

AkuPunyaCerita said...

lorr...sian hg. tak yah lah teruk2 kemas umah, biaq ja shaifull yg buat. hg arahkan je...bleh dak? hehehe...

maslinamansor said...

dok rumah jer...
panggil orang datang kemas rumah...

Anonymous said...

ZIANA...OOO... ZIANA MAI DATANG KEMAS UMAH....CISSS KAKAK ANGKAT RIFQY SORG NI MMG TAK LEH HARAP LANGSUNG, JGN KATA NAK DATANG KEMAS RUMAH ...LA NI KITA PANGGIL PUN BUKAN NYA NAK MENJAWAP.....

CT NORAMIZA said...

along - hehehe derhaka x kalau buat camtu sambil sila panggung atas sofa? hehehe

CT NORAMIZA said...

mas - amboiii mcmlah umah kmiza besaqqqqq la sgt :) rumah kecik, senang ja kemas hehehe...

CT NORAMIZA said...

anon - xiana dah bz kawan ngan artis, dia ngan klinda kan taste artis punya :) wargahkahakah lariiii satgi klinda perambat