Tuesday, February 9, 2010

Mari Kelih Store 2010 Contest

sat ja dah masuk bln 2 kan, pejam celik lepas gong xi fa cai, dah nak masuk bln 3, bila dah bulan 3, kejap tu plak dah sampai birthday aku, means dah bln 4. errr jgn buat2 x baca plak ayat ni pada pihak2 yg berkenaan ok. (alamak, hadiah "dia" aku x bg lg)

masa zaman sekarang ni kan cepat berlalu, nak2 plak bloggers yg bz, kadang2 ada yg terlepas pandang persiapan utk raya. hehehe...awalnya aku cakap pasal raya kan? x pa, persiapan awal tu lg baik dr last minute barulah nak buat tu buat ni mcm aku.



so, sapa2 yg rasa malas nak jalan2 utk cari kain nak buat baju raya, apa kata jenguk ke blog zaila utk cari kain2 yg cantek2, bila dah dpt kain, nak plak cari tudung yg matching kan? x susah, kat blogshop zaila, semua ada, dr kain, tudung, brooch, err mcm2 lg lah, baik p klik sendiri, lg puas hati kan??? :)

utk sapa2 yg tinggal berdekatan ngan subang parade, blhlah pegi bershopping secara live kat subang parade shopping complex (in front of celebrity fitness), pada 6, 7, 27 & 28 Februari & Mac 2010, dr jam 11 pg - 9 mlm. ha shopping sampai muntah, blh pilih dpn mata, lg clearkan.





haaa kalau x clear gak lg, blhlah terus ke blog zaila ok. kalau x clear gak lg, x taulah aku nak cakap apa lg, mungkin kalau kena penampaq sedas boleh clear kot??? hehehe lawak ja...

so apa tunggu lg, nnt org lain kebas...

16 comments:

honeylanz said...

all the best. btw has pun join gak contest ni. hr tu ct ckp nk try TR kan. skrg ada sale kt blog aida. http://thisissofashion.blogspot.com/
cuba la usha ;)

maslinamansor said...

mas pn nak beli siap2 kain bt baju raya... :)
tpi nnt mesti nk p menyingah gak kat jalan TAR...

Mama_Aqish said...

mari kiter bersama2 menyambut tahun baru ek???jom dok sibuk2 nyoping sakan...tantek2 la baju tu...ha...ha....slalu terjah K4 subang ker????sama lah kiter

CT NORAMIZA said...

has - hehehe thanks, dah reserved pun, 1 je tp, nak try dulu :)

CT NORAMIZA said...

mas - biasalah, selagi x raya, selagi tu x abis preparation, tul x?

CT NORAMIZA said...

mama_aqish - rasanya penah pegi sekali je kot k4 subang tu, tu pun masa blm kawen dulu :) hehehe

AkuPunyaCerita said...

amboi...cemana hg bleh tau dulu nih, padahal aku dok sebelah subang parade je pun...tak tau apa pun. nak melangkah pi sana pikiaq byk kali sbb dekat sgt...hahahaha

zailamohamad said...

waaah, jangan lupa datang booth zaila, diskaun dari 5~10%, lagi banyak beli lagi banyak diskaun, pada early bird dapat free gift juga;)
thanks akak join contest zaila

zailamohamad said...

akak, kenapa tajuk tu link kepada blog saya?? susah saya nak amik link akak, boleh tukar tak??

CT NORAMIZA said...

along - ha elok sgtlah tu, memandangkan hang dah dkt tu, apa kata hang p nnt, jgn lupa tau :) aku kan advance (sambil angkat kening kat zaila) :) hehehe

CT NORAMIZA said...

zaila - actually akak nak tolong promote je pun, sekali dah memenuhi syarat2 plak, join je lah sekali heheheh...jgn marah arrr

CT NORAMIZA said...

zaila - tukar cemana zaila? (soalan dr si buta it)

norhaizan said...

kak CT, good luck!!..mcm2 contest la ni dok ada kan...
awai lagi kot nak beli baju raya..ye lar kan, mesti kak CT baju raya 3 or 4 psg..nor sepsg jer, beli di mlm raya..hikhhik

CT NORAMIZA said...

norhaizan - 3 4 pasang??? x penah dibuat kak ct ada sampai 3 4 pasang baju dik oi, mengalahkan rifqy plak nnt :)

zailamohamad said...

Akak, already count you in, good luck ya!!
jangan lupa singgah kedai maya saya tu, harga special ntok kengkawan;)

CT NORAMIZA said...

zaila - ok :)