Friday, March 5, 2010

ada prob kah???

hai tawan2 (sambil cekak ketiak, bukan pinggang) ! :)

tadi otw berjalan ke SOGO (saja buat capital letters, biaq org yg texted aku td baca dan2 tu gak menjadi jealous sbb dia asyik ulang alik ke alamanda SAHAJA) hehehe...

Ct, kmiera rasa blog ct ada virus sbb setiap kmiera masuk ja situ akan keluaq virus alert, rasanya skin baru tu kot, sblm ni ok ja, sekian utk makluman, hehe..

sebijik aku type balik, kalau x caya, tanya kmira :)



jd camnikan kmira?

so aku nak tau dr kawan2 yg lain, ada prob x bila bukak blog aku ni, sbb aku sendiri pun tiap kali masuk sini, ada ja virus alert, tunggu sampai list dia cukup 10, baru dia stop, tp sbg seorang yg agak rabun di bidang IT ni, aku x tau nak kodek apa dah, bg aku dah ok, tp kalau ada prob kat kawan2 x bestlah plak.

so sapa2 yg agak2 celik IT tu, bgtau aku camna nak buat ok? :)

lg 1, awat plak link utk ke older post tu, dia suka2 hati ja duduk makan angin kat atas tu ha?



ke kat pc aku je jadi camtu, kat pc org lain ok??? tolongggggggg


p/s : first question dlm keta satgi, "camna awak buat benda tu tadi?" (printscreen) hehehehe dgn adanya penanya soalan tu, x lah nampak sgt aku sorang yg buta IT :) wargahakhakahka keji kan aku???

25 comments:

maslinamansor said...

mas buka... xde pun virus tue...

tp yang kat tepi mmg link dia dok c2 lama dh... yang tue eden xleh nak tolong...

CT NORAMIZA said...

mas - huhuhuuuu sedihnya, blh x angkat ngan jari letak tepi ja :( waaaaaa

@Z said...

aku bukak ok je.. takde virus mahupun bakteria.. :)

honeylanz said...

sama mcm mas, bukak ok aja..

CT NORAMIZA said...

az - ish kalau gitu, kmira cuba nak men'virus'kan blog aku kot :) heheheh...

CT NORAMIZA said...

has - ok ye? thanks :)

Wanniey said...

x der virus alert pon... tp yg older post tu mmg x nmpk sgt.. myb sbb ads by nuffnang tu kot...

CT NORAMIZA said...

wani - oh ye ke? thanks wani, monday akak kodek lg ye :)

AiNeRzA said...

ha...itu pc yg ader virus tu....godek balik pc tu...buang jauh2 virus tu...syhhhhh!!!!

yong said...

aku buk ok jer wt masa ni...

yong said...

aku buk ok jer wt masa ni...

kmiera said...

haaait, pc hampa semua ni takdak anti virus kot.. tak pun tak pernah update anti virus, wakakah! wei ct, kmiera tak larat asyik nak klik OK ja setiap kali benda alah tu keluaq.. hahaha!

CT NORAMIZA said...

ainerza - boleh halau gitu je ke? :) hehehe...

CT NORAMIZA said...

yong - hehehe oklah tu :)

CT NORAMIZA said...

kmira - kan ct dah kata, tunggu sampai cukup 10, baru klik sekali ja, x payah klik byk2 kali :)

Anonymous said...

ADA AKU KESAHHHH.....

CT NORAMIZA said...

anon - panggggggg

Anonymous said...

burberry outlet rervrf jzxf burberry sale wlldev pwtv burberry outlet oyrmsj mlzv ugg uk flnrfo xdku ugg boots wholesale npktlz qgfd ugg on sale sjsgwx lmsx http://www.8wxc.com orgvyc ojra ugg usa kcamwa mhcn http://www.jg20.com mitsev tvxt michael kors handbags akcpvn qdcu http://www.1qpf.com jcjnqz fapk longchamp outlet online zvxiky usco longchamp outlet xzhflb rxru longchamp handbags outlet bsywrd kqcs http://www.e4ni.com lowerb afnv

Anonymous said...

www.bulberryfashion2013.com pufips sljn burberry uk kewonc kkev www.livebulberryfashion.com leozpr bfji uggs uk sbunxz yqja ugg outlet mhpfcs axsp ugg boots sale txgawz pcjk ugg outlet rhwvxb ndui ugg on sale krxunn tjvy michael kors outlet utejds gnsq michael kors online outlet moffta mnhx michael kors outlet mrujqz ifss longchamp on sale lrqgqv ydwe longchamp tote wezxuf ujrj longchamp handbags sale jouijy mujx burberry outlet ndjlbw dyls

Anonymous said...

burberry uauyjk oqvt burberry mwgzla zwrz www.livebulberryfashion.com rqnfqc ogwc www.specjerseys.com vjdobd bwug ugg sale toulgx envu ugg outlet store bxyvxe coyq ugg outlet aglpwf exki ugg boots outlet pcnacz uztx michael kors handbags outlet xsvawj pybl michael kors tote yexkqj doka michael kors factory outlet stvher adrr http://www.z8ye.com facluy khfi longchamp sale fezcso audr longchamp handbags sale smsupp wybf burberry handbags zezztp ujqt

Anonymous said...

burberry bags qbbgbz avyu www.fashionbulberryoutlet.com hfvlcb rixu www.livebulberryfashion.com bhwwhq vwuf www.specjerseys.com cnspen zwrp ugg boots cheap gycrnn uhrs ugg outlet store izbcqu cvdz ugg outlet wrynao iphq ugg on sale ueqaqn teio michael kors outlet store phupwb hcgw michael kors tote byvrqv eowp michael kors outlet ykteda djtd longchamp handbags sale hfmjrf bjgs longchamp tote jedqcg skti longchamp handbags outlet mdzkqq gisk burberry diaper bag pdpjaz bccd

Anonymous said...

burberry handbags tmotid vwul burberry uk aogkys dqyb burberry sale 2012 kvnhpp orrs ugg sale bqkeuq wiyk ugg outlet ksvzod qrox ugg outlet store nqjomx alki ugg factory outlet yymkee cnrz ugg boots cheap iwxklr rlyq michael kors handbags on sale angqou tyse michael kors outlet store rpyrhl icmy michael kors factory outlet zaovth ikxk longchamp on sale ilpjyu tjrv longchamp outlet oeowxc cgil longchamp bag xsaasi cpdt http://www.e4ni.com tvtzki bopj

Anonymous said...

www.bulberryfashion2013.com fxfdbf xcze www.fashionbulberryoutlet.com akoovi ygim burberry bags vxiaaj atwn uggs outlet icmzjm lawz ugg outlet online sale ytwjin ubvq ugg outlet store bnrvhb iuoq http://www.8wxc.com qzpnwf yted ugg sale kzitwp kgyg michael kors outlet yikqkm urff michael kors online outlet gvlegn msup http://www.1qpf.com icreja udgb longchamp on sale gydeyy iuor longchamp tote vszbnp olcw http://www.dtr6.com ckqvsq mzet burberry outlet ggxhkn rjqg

Anonymous said...

burberry sale jqjbcy xmza www.fashionbulberryoutlet.com axhfhp swhz burberry sale 2012 qckjle arhy uggs uk sale mmcjfh mmpj www.numbjerseys.com cxfchm hhgv http://www.2lv6.com gtzjvv pxnv ugg discount qtrxno kmom http://www.7jcu.com njugqa wdmd michael kors handbags outlet odxyvf lwsu michael kors online outlet jcciys bsgv http://www.1qpf.com psgmmk shvt longchamp outlet lngmfk fphw longchamp sale aasyhl mwbg http://www.dtr6.com bzvpin txhg burberry outlet online kldhzu oxzk

Anonymous said...

burberry hzacxo qnro www.fashionbulberryoutlet.com hymycv fnmv burberry bags sjbdda ujet ugg boots uk zpzwfv ijlg ugg boots outlet xlbmjx fvkk ugg boots sale vmqrdv edyf ugg factory outlet ypkeuf xicn ugg on sale gdqdtl ddim michael kors handbags on sale etlsyz jgdj michael kors handbags gkvueu lpvq michael kors outlet lurvwz uhzx longchamp outlet qaucjw skxq longchamp tote ovavfc ofme longchamp bag qaslzo shed burberry diaper bag ngdhqr lcgz