Saturday, March 6, 2010

tips walaupun di mana berada

utk kaum adam, silalah jaga kelakuan anda sket, blh x kalau gatai ka, rasa nak adjust kat mana2 ka, blh x tunggu sampai masuk toilet/kereta, jgnlah nak menyesakkan dada org lain dgn kelakuan hangpa. mcm tadi kat dlm lif, elokkkkkk ja aku langkah masuk, baru nak pusing badan nak tekan button, elokkkk ja brader ni dok adjust 'button' dia plak, weiiii blh x hormat sket kat aku, kalau x hormat pun, tolonglah segan sket, dia punya adjust tu, sampai aku rasa nak melekap kat pintu lif tu punya takut terpandang bayang2 dia kat pintu lif. dia elokkkkkk ja buat muka cool, ish x dak rasa segan ke bang oi dgn adik manis ni??? :) wargahakhakah

lg 1, jgnlah meludah sana sini, mmglah mulut hang bersih lepas ludah atas simen/lantai kat mana2, tp sapa nak t/jawab kat tapak kasut aku yg kena ludah hang tu? geli tau dak, bila dah pijak rasa mcm berlendiaq tu, eee nak ja aku bukak kasut tu, letak tapak tu kat muka hang, nakkkk???

korek idong di mana jua anda berada. boleh x cik abang yg hensem2 sekalian, tolonglah korek idong kat toilet/bilik tdoq/masa mandi, x payah nak korek di khalayak ramai, aku x ingin nak tgk pun hasil 'lombongan' hang tu, aku pun ada beb.

lg 1, korek sambil driving, ya allah punyalah pengotoq sama level ngan babun, buatnya hang juai keta tu esok2, buatnya aku terbeli, buatnya sambil driving aku makan goreng pisang, pastu pegang stereng, eeeeyeee x sanggup aku nak imagine bendasing yg masuk perut aku sekali ngan goreng pisang tu, uweeekkkkkk. nak muntah ok?

so tolonglah ambik port ngan tips aku ni, walaupun ringan bg hangpa, tp berat bg aku.

4 comments:

maslinamansor said...

kmiza kena kat mana dlam lift tue...?

yong said...

takdak kesedaran sivik langsung depa tu....

CT NORAMIZA said...

mas - lif kat ofislah :)

CT NORAMIZA said...

yong - x dak segan silu yg sebetoinya :)