Friday, March 12, 2010

boringnya..

aku tgh boring gila ni, tiap2 ari dtg ofis buat benda yg sama, kalau tgk kat graph tu, mendatar je camtu, rasa cam nak beralih angin lglah camni.. agak2 dilayan x kalau aku apply lg sekali???


aku yg sangap

6 comments:

Bai said...

akak tengok graph nuffnang lagi bagus...hahahaha!

CT NORAMIZA said...

bai - kalau bagus x pe lah gak, tu pun x berapa nak memberangsangkan :)

yasmine said...

ala boring pun boring la ct..kang pi tpt baru lagi la pening kot...

CT NORAMIZA said...

min - hang x blh imagine dia punya boring tu min :(

yong said...

xpa la ct...alih angin...hang dok situ dh brp thn dah....

CT NORAMIZA said...

yong - dah nak dkt 2 thn, tp aku x leh tahanlah kalau keja mcm x keja ja, baik aku dok umah, ada gak buat keja umah, dok ofis melangut ja, boring