Thursday, March 11, 2010

Who Wants To Be A Millionaire?

mestilah dan2 tu semua nak kan. ha aku dlm proses nak jadi millionaire lah ni, jgn nak jeles2 plak. mmg dah takdir aku nak jadi millionaire seawal 31 (awal ke???)



aku tgh usaha gigih ni, awat la selama hari ni, aku x penah terpk plak nak main bendalah ni guna bantuan dia ni?



kalau x, seawal 21 (ha yg ni awal) aku dah jadi millionaire, menyesalnyaaaaaaaaaaaa..

ish agak2 kalau dato' jalaludin hassan tgk ni kan, mesti dia nangeh menyesal sbb jd hos utk rancangan ni kan? :) wargahkahakah

sapa nak apa2, bgtau, aku belanja :) kaya tueee. atas KEBIJAKSANAAN aku, ni lah hasilnya ;p



bila dah boring, camnilah jadinya, org lain main sampai 2 3 episod, aku main x sampai half an hour pun, dah success, gila sangap..

6 comments:

Wanniey said...

haha... da lama x main who want to be a millionaire.. dulu time kat poli member mesti mintak belanja makan...sbb konon2 da kaya... cilakak... game je pon klu betul2 x per gak...

CT NORAMIZA said...

wani - :) wargahkahak kesian, kena tekan ngan kawan, lenkali sekeh je

@Z said...

eh cemana nak dapat game tu?

Anonymous said...

WAHHH ADA ORG DAH JD KAYA...BOLEH SHOPPING MASA MEGA SALES NI...YUHOOOOO

CT NORAMIZA said...

az - sapa tah download kat aku dulu az, kawan aku gak :)

CT NORAMIZA said...

anon - hehehe...baru tauuuuu :)