Saturday, March 20, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

this is sticky mode n3, scroll down 4 new post (tu pun kalau ada hehehe..)



mr shaifull adalah pengguna barangan gatsby turun temurun, sejak dr awal aku kawan ngan dia, mmg tu je lah pun minyak rambut dia (treatment hair cream), botol kaler biru, bau tu lah yg menarik2 idung aku, even dibawak berjemur tgh panas pun, rambut dia still camtu gak, dan bau dia, mmg best!!! now gatsby dah ada deodorant dgn jenama gatsby.



apa yg bestnya, gatsby akan mengadakan event "Gatsby Deodorant Street Fair", pada 17 April 2010 (Saturday) fr 10am - 5pm, kat Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, KL.

yg paling best, masa event ni nnt, diaorang akan adakan lucky draw, hadiah lak bernilai up to RM15k utk dimiliki, tp bukan kita sorang akan dpt, bahagi2lah kan, baru la fun & fair, blh sama2 merasa :)

bukan setakat lucky draw je ye tuan2 dan puan2, siap ada game lg, bila lg mak2 org bapak2 org nak enjoy kan, blh lah join sumo wrestling (in air bag suits), gladiator battles & mcm2 lglah games yg pasti menyeronokkan. rugi kalau x join ni :)

so, sapa2 yg rasa diri dia fun & out-going, jom ramai2 kita terjah mcm abg nas rambut ketak :) jgn lupa mark dlm diary, 17 April 2010 (Saturday), 10am - 5pm, kat Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, KL ye tuan2 dan puan2, jgn lak hang p ke tempat lain, dah 2 kali tu aku mention, date, time & venue, kalau salah gak, sendri mau ingatlah! :)

tp kalau nak lbh pemahaman, kalau x puas hati gak ngan apa yg aku bgtau, biasalah manusia mana penah puas kan? p click kat sini.

nak lg puas??? ha camni...



pastu p click kat tempat yg aku bulatkan tu, apa yg bestnya kat sini, ada mcm2 game, ada hadiah utk top score setiap minggu, apa dok nganga lg depan monitor tu, register lah cepat! :)

14 comments:

N A N I E said...

Macam menarik je..kalau ade masa bleh pegik..thx for sharing :)

bukhairiah said...

nie yg emeil pasal 400 tu ker?ai xbls emeil tu ms tu...

leh join gtu je ek?

maslinamansor said...

kmiza pegi tak...?

honeylanz said...

ak ahh..has pun x reply email tu...masih blh join ke?

CT NORAMIZA said...

nanie - mmg menarik pun, nnt pegi tau :)

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - utk bloggers ada invitation, tp 400 yg terpilih je, ala2 contestlah jugak n3 ni :)

CT NORAMIZA said...

mas - kalau dpt jemputan, p lah :)

CT NORAMIZA said...

has - kalau ada reply email ari tu, dia akan antar another email utk buat n3 camni has :)

AiNeRzA said...

dapat jugak email dari nuff...tapi macam jauh la sangat...nun times square...kalo dulu time bercinta dekat la...yer la..dok pun Pandan Jaya...sekarang Klang...ambik ko~~Tapi datang kerja tetap x rasa jauh...hihihihi...cari rezeki kan...

Nurhayati said...

yati pun dapat gak email nuffy ni, tapit ak terbuat lagi.. taktau la leh berdepan ngan manusia segenap alam kat situ.. huhuhu

CT NORAMIZA said...

ainerza - hehehe jomlah join, akak dah confirm ni :)

CT NORAMIZA said...

yati - ala yati, jomlah, ct dah confirm ni, boleh jumpa2 :)

maslinamansor said...

betul ke... jadi kmiza pegi...?

CT NORAMIZA said...

mas - pegi, semalam dh dpt invitation dr nuffnang :) mas pegi x?