Tuesday, March 23, 2010

yanie 'mentor' meninggal...

al-fatihah utk allahyarham, dan takziah utk suami dan anak, iris sofea, dan family, semoga tabah menghadapi ujian ini. setiap yg bernyawa pasti akan merasai mati..





gambar dr sini

semoga rohnya dicucuri rahmat...

16 comments:

bukhairiah said...

Al-Fatihah

maslinamansor said...

kesian kt baby dia...
Al-fatihah...

yasmine said...

al fatihah...terasa sayu pasal si mati tinggal anak yang masih lagi kecik..

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - aminn..

CT NORAMIZA said...

mas - kesiankan? kmiza x dpt imagine kalau kita jd camtu..

CT NORAMIZA said...

min - sempat merasa 2 thn ja kasih sayang mak dia..

Nurhayati said...

itu la terkejut yati bila dapat tau smlm.. sbb takde dengar berita pun pasal dia sakit kan..

moga arwah ditempatkan dlm golongan2 terpilih.. alfatihah

norhaizan said...

owh.innalillah wainalillah hirraji'unn...nor baru je dpt tau ni..al-fatihah utk arwah..

zailamohamad said...

Al fatihah..itulah kan..kita tak tahu bila ajal kita akan sampai..so kenalah ingat akan mati selalu..

Wanniey said...

huhu... sgt sedih...

al fatihah

ps : sgt suka tgk dier blakon dlm Farah... jd Wanda...

CT NORAMIZA said...

yati - mmg pun, tp bila terperasan kat metro, barulah tau, tu pun gigih carik kat google :(

CT NORAMIZA said...

aizan - akak ingatkan, akak org yg paling last tau :( sama2 kita doakan dia..

CT NORAMIZA said...

zaila - akak setuju tu, kita jgn penah lupa dgn ajal, sbb bila2 masa kita akan dijemput pergi..

CT NORAMIZA said...

wani - hanya allah yg maha mengetahui..

N A N I E said...

Alfatihah..arwah ade baby..semoga roh tenang di sana..

CT NORAMIZA said...

nanie - tu la, baru 2 thn nak menumpang kasih..