Wednesday, March 24, 2010

insert SIM!!!



mcm ..... ja tulisan tu, aku sendiri tgk pun ngeri, pic dr google

angin x dak ribut pun x dak, cuaca cerah, terang benderang, tgk2 skrin hp aku blur, pastu yg paling sakit hati, siap appear kat situ, INSERT SIM, x ke musibat namanya tu?

mcm tau2 ja hp ni pun, mentang2lah next week birthday aku, dan2 tu dia pun nak buat hal gak, ish. agak2 sapalah nak jadi mangsa kan? hp tu kah, aku kah, atau hehehehe...tp kalau pihak ke3 yg akan jadi mangsa, aku nak request siap2lah kat sini, aku x kisah jenis apa pun, apa function dia pun.

lgpun apa ada hal kalau dah blh sms, boleh cakap, boleh tangkap gambaq kan? janji yg baru kan abang... :) wargahkahakahka eh tersebut plak nama...

8 comments:

Wanniey said...

kak miza mintak hp satio ker??? :p

mrs shaifull said...

wani - jgn mintak yg canggih sgt, kang x reti guna :)

maslinamansor said...

comfirm dapat... :)

klynda said...

iphone ler..

yasmine said...

buat buat mulia la sikit..kekonon tak kisah nak hp aoa..tp kat kedai hp hang tunjuk la..

mrs shaifull said...

mas - arghh berangan ja lebih :)

mrs shaifull said...

klinda - amboi, x agak2, x yahlah, tunggu klinda hadiahlah :)

mrs shaifull said...

min - aku x reti nak penaya dia camtu la min, dr dulu x besa :)