Sunday, March 7, 2010

tupperware

dah lama nak buat n3 ni, tp asyik tertangguh + malas + x rajin semua ada. so ari ni, aku buat gaklah. saja ja isi masa lapangkan?

utk sapa2 yg berminat nak beli barangan tupperware, sila email kat aku, actually tupperware ada mcm2 produk sekarang, x tertakluk pada tapau ware isi makanan tu saja, utk simpan ikan/ayam dlm freezer, utk simpan sayur2 (aku guna ni dan mmg tahan seminggu kalau broccoli rifqy), kalau letak kat tempat simpan biasa, mesti masuk hari ke 3 dah bertukaq kaler kuning broccoli tu.

bukan tu je, ada barang2 mekap gak, ada supplement, yg terbaik setakat ni berrygen, mmg terbukti berkesan. apa kesan dia?? menegangkan kulit jika diminum secara konsisten selama 2 bln berturut2, insya-allah blh hilangkan kesan kedut di sekitar mata gak, so nak elakkan tanda2 awal penuaan selain dr penyakit lupa mcm aku, blhlah try berrygen, berbaloi harga dan kesannya ye puan2.

tp harganya x lah sampai mencecah RM200 ye puan2 & tuan2. ala sebulan sekali kan, apa ada hal? lgpun ni utk kesan jangka panjang. berbaloi tau.



utk anak plak, bg yg dah tau kebaikan dha & colostrum, bolehlah beli colostrum + dha chews ni utk anak, kalau nak tau secara lebih detail, sila klik pada tajuk tu, terus ke website tupperware tu sendiri, kalau nak bersoal jawab, ha klik ja kat situ, FAQ, semua dah siap ada jawapan, x payah aku nak type satu2 kat sini.



pada yg suka bawak bekal nasi & ikan sardin pagi2, errr ada yg terasa x? :) wargahkahakhak ha lglah senang, beli ja tupperware ni, siap ada partition2 lg, sampai ofis, agak2 dah sejuk, boleh terus masuk oven, panaskan, dah siap ambik sudu blh terus makan, x payah nak transfer dlm pinggan ke hapa ke, blk umah suruh bini basuh, x pun yg ada inisiatif nak basuh sendiri kat ofis tu lg baik :)



ha tu lah sedikit sebanyak pasal barangan tupperware ni, kualiti??? mmg terjamin, alah, lgpun tupperware ni kan dah lama di pasaran, hangpa sendiri pun dah tau ketinggian kualiti dia tu, dan kualiti dia pun semakin dipertingkatkan utk memuaskan pelanggan2 yg budiman, chewah ayat x blh blah.

nnt aku tempek gambaq aku sendiri guna tupperware kat umah, baru hangpa nak percaya kan, kalau takat cakap, mmg susah org nak caya, hishh.

tp yg paling penting aku nak bgtau dr n3 ni, contact aku kat email, hangpa akan dpt yg TERBAIK dr aku, x dak kat tempat lain, hatta saudara mara sendiri pun. mmg x akan menyesal, sekali beli dgn aku, pasti nak lagi!!! kalau nak tau, email aku kat amieshai_2000@yahoo.com. tp tawaran ni hanya utk kawan2 di sekitar kl & putrajaya, selain dr tu ai x kuasa ok.

22 comments:

AiNeRzA said...

start berniaga dah~~~hahahhhaha...

honeylanz said...

nak tlg promote jugak... barangan Tupperware ni lawa. colorful gitu...semangat aja nk tapau bekal p opis. ambik yg ada bag siap. senang. x yah cari plastik ke paperbag ke. jimat ms..heheheh ;)

zailamohamad said...

orang kata Tupperware ni berhantu, dah beli satu nak lagi & lagi;D

yong said...

dapat best price ka.....aku nk harga murah drpd harga katalog....hehehe...

yasmine said...

bley..aku pun nak promote..rega ahli kan cik siti..

Wanniey said...

ewah2 da jd agent tupperware la plak... kak miza x panas ker hari ni??? Air-con ok x???

kmiera said...

nak harga murah gak dr harga katalog, boley???

CT NORAMIZA said...

ainerza - hehehe... 3 10 3 10

CT NORAMIZA said...

has - betoi tu, lg baik kalau jadi member, lg murahhhh

CT NORAMIZA said...

zaila - mmg pun, kmiza pun dulu2 start dgn satu, pastu jadi byk :)

CT NORAMIZA said...

yong - email la aku, baru tau :)

CT NORAMIZA said...

min - email aku dulu, baru blh cerita

CT NORAMIZA said...

wani - aircond kat umah ok je, x panas pun :) hehehe akak cutilah semalam

CT NORAMIZA said...

kmira - email ct dulu baru tau :)

Anonymous said...

YA EMAIL LAH DIA CEPAT....BAB HARGA JGN RISAU....SEBAGAI PELANGGAN ANDA SEMUA TAK PERLU RISAU....YANG PATUT RISAU AKU SORANG JE....SEBAB AKU LUBOK MODAL DIA NAK MENIAGA....RISAU TETAP RISAU SOKONGAN TETAP KENA KASI....GO CT GO.....

CT NORAMIZA said...

anon - hehehe abg lubuk modal, ai? :) wargahakhakah

kmiera said...

eeeeii brapa kali mau klik OK daaaa, notification ni asyik keluaq, paaaanggg!!

CT NORAMIZA said...

kmira - eee org kata tunggu sampai 10 baru klik, ketegaq, pangggggg

norhaizan said...

barangan tupperware mmg bagus..mak saya pun byk guna bekas dari tupperware..

kak CT, bila nak update entry baru...nak hot mama ni beraksi..ngeh3..

honeylanz said...

ct, lari dr topik jap. mcm mn dgb scarves TR hr tu? ok? ni ada link baru
http://thecintaboutique.blogspot.com/2010/03/spring-collections_09.html

*lawa² nye design dia. mujur has dah sengkek..if not mau borong sakan :P

CT NORAMIZA said...

aizan - ha??? hot mama, mmg hot pun dik, kan cuaca panas la ni :) wargahkahkaak

CT NORAMIZA said...

has - ok thanks! TR ari tu ok, mmg senang terbentuk rupanya, patutlah ramai yg guna :)