Wednesday, April 7, 2010

aku pantangggggg betoi

a) pasai pa kalau kena tangkap pastu kena p court, dan2 tu hang nak letak kopiah lah, songkoklah atas kepala? kadang2 tu kesalahan x agak2, rogol org, pukul bini, rogol anak, pakai cam biasa ja x blh ka??? tau plak insaf, kalau yg first time kena tangkap tu aku x kisahlah, ni kalau dah penjara sg buloh tu dah mcm rumah persinggahan, toksahlah dok kalut letak kopiah atas kepala, sakit mata aku tau dak???

b) ni lg 1, pekerja paling rajin di dunia, siang malam berkhidmat, tp kat jantan ja lah, ala kalau kena tangkap kadang2 aku x tau mana satu tali bra mana satu tali henbeg, samaaaa ja, yg ni pun aku pantang gak, yg hang nak kalut tutup2 muka tu, nak buat apa??? mcmlah semua org kenal dia, ala toksah susah payah, kalau yg kenal hang tu pun, sama ja level ngan hang, so apa ada hal kannnn??

c) badrul muhayat, dahlah buat bini dia cam punching bag, dah la ambik bahan terlarang (bahasa sopan), boleh pulakkk hang buat muka cool turun dr trak polis tu macamlahhh hensem sgt, org lain turun pijak satu2 anak tangga ok, sambil buat muka insaf, ni x, pijak satu anak tangga, pastu yg lg 1 lompat sambil rambut bergoyang, apa hang ingat cool sgt buat camtu??? tolonglahhh

d) air asia, kalau bab send email kat aku tambang sana tambang sini murah, dia mmg no 1, tp bila time aku nak booking, dr pg santak ke petang, harammm x leh masuk, ni dah masuk kali ke berapa tah aku tekan x gak dpt2, boleh x sapa2 tolong aku, aku nak hempuk pc ni, tp x nak angkat sendiri, nak mintak tolong org, sbb aku kan x boleh angkat benda berat? :) wargahkahakahkah


hishhh

10 comments:

yasmine said...

siti manusia ni memg g2...poyo ja..tp jantan pelik mcm BM tu ada gak bini mau tunggu kan? kalau aku dah lama bye2...huh..dah la kerja pun tak dak..apa yang ada tah la..sgt emosi ni..

maslinamansor said...

memang poyo pun BM tue... belagak macam dia tak salah...!!!!

yang paki kopiah tue ameng kan...? ke mas salah?

Nurhayati said...

adoi ct marah betul ni.. huhu sabar yer.. kalau yati kat tempat ct pun mesti mengamok sudah

mrs shaifull said...

min - betoi tu, sekali kena ja, 30 kali aku bye2, samalah kita min, x hingin nak berlaki kalau asyik jadi punching bag ja, nak buat hapa..

honeylanz said...

suka main search kt airasia...tp bila total up cam mahal pulak jd nye..cancel...hehehe

mrs shaifull said...

mas - betoilah tu, ameng pun, mcm2 depa ni

mrs shaifull said...

yati - geram tgk org2 gini :) hehehe

mrs shaifull said...

has - ni masalahnya dah masuk semua nama, sekali kat part no phone tu, cam hampeh, x blh plak :( huhuhuuuu

Bai said...

akak..air asia tu buat malam.pasti lancar~ silap2 dapat murah lagi..hahaha*gelak syaiton

mrs shaifull said...

bai - huhuhuuuuu *nanes, kat umah x de internet :)