Wednesday, April 7, 2010

azabnya aku rasa..

tumit kanan sakit, bila pijak, rasa sebatang2 tulang yg ada kat situ, sakittttt..

bila duduk atas kerusi ni lama2, aku dah x tau nak adjust kedudukan nak senget sebelah kiri/kanan, tulang tengah2 antara vontots tu, amatlah perit, kebassss ja rasa.

kat pinggang plak, gasaklah, aku malas nak pk, sakit berganda2..

20 comments:

yong said...

teruk ka hang sakit ni...cam terseksa ja ku dgq...apatah lg hang yg rasa ...huhuhu sabaq no...

bukhairiah said...

xmo cuba traditonal?

Bai said...

ades...saya pernah merasainya..tapi masa tu tisu saya yang koyak. celah kangkang lak tu

mrs shaifull said...

ina - aku rasa skt sgt, tp aku x tau nak xplain mcm mana, kat sapa, sbb aku rasa semua org dah fed up ngan aku, padahal aku sendiri pun dah fed up gak..

mrs shaifull said...

mrs bubu - blm lg..

mrs shaifull said...

bai - akak dah x tau nak buat camna, bila dah sakit, tension plak rasanya...

Anonymous said...

sabar2 tp lau x tahan sakit gak, wat2 x sakit jgn layan...baik tido..sian kat hang ct. wah eqy dah pandai nyanyi...lawaklah mesti comelkan bah...aku borink giler ni rasa cam nak gi kl je, naim n arisa pun rasa cam dah lama kat sini depa ingat depa balik kg asyik tnya bila nak balik umah kat puchong...ntahlah....ehehhehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ct bila apptmt dgn doc .. better gi cek yer ..sian plk kalau semua jd serba tak kena ..

@Z said...

wei sengsaranya aku dgr..kesian kat hang..ko dah try buat mcm yg dlm entry ko sblom ni? kut2 la ada kurang sket rasa sakit tu...

mama apih said...

hepi belated b'day kak CT...sori lmbt wissh...dpt email dik Yu? sabaq no...kita ja tau mcm mana rasa, tak dak improvement dgn ubat dc? nanti Dik Yu survey depa dok berubat kat mana...Tradisional ka...kalau OK boleh try...Take care no...

AkuPunyaCerita said...

lorrr...aku baca pun rasa seksa, apatah lg hg no. try la mcm tips hg tulis sblm ni tu, kot2 blh kurang skit. tp mmg tensen kan...sabaq noo

mrs shaifull said...

nurul - bila hang nak pindah balik sini, boleh kita main roda impian lg, f utk maafff :) heheheh

mrs shaifull said...

diana - :( betul tu, semua serba x kena, appt dgn dr 29/6, lama gilaaaa, esok fisio lg :(

mrs shaifull said...

az - aku x buat lg (tutup muka ngan kain)

mrs shaifull said...

dik ayu - email kat yahoo ka? nnt kak ct check, thanks :)

mrs shaifull said...

along - mmg pun, hanya aku yg tahu...

zailamohamad said...

Sabar kak sabar ya..kuatkan semangat demi anak-anak

nak tanya, hari sabtu lepas akak ada g sogo ke?? zaila macam terperasan muka macam akak tapi xberanilah nak tegur kan sebab takut salah orang

lagi satu, zaila dah poskan hadiah MKS contest tu, dah dapat bagitahu ya;)

mrs shaifull said...

zaila - insya-allah, hehehe ada dik, nampak akak kat dlm sogo ke? lenkali tegur je lah, kalau salah org, say sorry je, eee geramnya, ari tu erlyda, skrg ni zaila lak, next time tlg tegurrrrrrrr

epixrastafix_111 said...

cantik blog akak...
caya lahh!!!..
hihiii...[apix]

mrs shaifull said...

afiq - hehehe tq :)