Tuesday, April 6, 2010

first contest dr WTML

:) wargahakhakahak aku gelak sampai nak pecah perut, sbbnya, dah ada 2 pemenang pagi2 buta aku bukak blog ni. so tahniah utk maslina mansor & dikna. errr utk yg lain2, nnt aku buat contest lg ok. :) mas, hadiah nnt kita jumpa kat the mall, kmiza bg, x pun kmiza kirim kat ksue ok! utk dikna plak, bila kct dah dpt 'benda' tu, baru kct contact dikna ok! :) tahniah utk pemenang2.


hehehe...ina, nasib baik hang dah cilok gambaq2 ni dr fb ayu. kalau x, sampai ke matilah x tgk muka kawan2 lama ni. :)

oleh kerana dah setahun lbh aku blogging secara serius, dan dah bykkkk gak kawan2 aku di dunia maya ni, dan oleh kerana aku rasa bersalah sgt sbb x penah nak bg anything kat kawan bloggers, apa kata aku buat contest secara gedik2 ja, x payah nak bersyarat bagai.

jom kita gedik sama2, tp contest ni, ina confirm hg x leh join, x aci. :) ok yg lain, contest ni sgtlah senang. cuba cari aku dlm setiap gambaq2 ni. selamat mencuba! contest bermula sekarang sampai 20 april 2010. teleklah puas2 gambaq ni, bg yg nak join, just tinggal comment, describelah yg mana satu hangpa rasa adalah aku.

contest ni sempena birthday aku yg ke 31. so ladies, start ur engine!



darjah 1 anggerik (ina, aku rasa cam hang tipu ja, ya ka nama kelas kita anggerik?)



darjah 4A (nasib baik tulis kat blackboard tu, kalau x harus aku x ingat nama kelas)



clubbing! (aku pun nak gak feeling2 clubbingkan, kelab BI)

so sila lah teka, tuan2 dan puan2, cepat tau! :)

p/s : kalau aku rasa dah ada yg menang, aku tutup sblm 20 april ok! :)

18 comments:

bukhairiah said...

perghhhhh mcabar kepala hotak nehhhh...puas kecikkan mata

maslinamansor said...

kmiza...
xde gambaq lagi besaq ka... kecik biji mata mas..!!!

yong said...

TAK ACI LA ...AKU NAK JOIN GAK...KALU TAK HANG KENA BG GK HADIAH KAT AKU....HUHUHUHU

mrs shaifull said...

mrs bubu - haaa, baru tau :) carik jgn x carik

mrs shaifull said...

mas - klik la kat gambaq tu, insya-allah jadi besaq sket :) hehehe

mrs shaifull said...

ina - hang jgnnnn, satgi aku report polis satgi hang dok blackmail aku :)

maslinamansor said...

mas teka nie...

1986- barisan tengah, dua dari kanan

1989- barisan hadapan, tiga dari kiri

gambaq last - barisan 3 dari belakang, budak pakai cekak, ikat rambut, no 6 dari kanan, sebelah buadak pakai baju putih

inabu said...

k.ct, dikna rasa2 mcm kenai...nk teka gak bleh dak?

darjah 1 - tengah, 2 dari kanan, sblh budak laki comey tu...

darja 4 - depan, 3 dari kiri, budak hat pakai kain kelumbung tu, huhuhu...

kelab BI - depan, 5 dari kiri, hat dok ghenyih tu...

rasa2 betui dak?

inabu said...

ish rasa x eplain betui2 yg kelab BI tu la, baris dpn...no. 1 ane, no. 2 budak laki nerd, no. 3 budak laki tunjuk 3, no. 4 budak pakai baju kembang...no. 5 ialah mak eqy, huahuahua....

amacam, sangat betui ke dak?

yong said...

ct ang agak2 dh ada winner tak.... aku nak teka..huhuh

honeylanz said...

mencabar sungguh. Now has x leh teka sbb bblog thru hp. Pic halus. Esk kt opis ada kanta. Ahaks

inabu said...

petik jari ja tu nak teka muka k.ct, paling kenai kat dagu, kan dagu k.ct, klin ngan dikna sama type, hahaha...ni bg hadiah eqy pun xpa, kompem bertambah busuk masam budak tu nti, hahaha....

maslinamansor said...

yea2... mas menang....
ok, jumpa kat mall...

mrs shaifull said...

dikna - x boleh x bolehhhhh, mana boleh bg eqy :) nnt dah ada 'brg' tu, kct contact ok

mrs shaifull said...

mas - ok, tahniah ye :)

yong said...

CT aku nk agak hadiah tu...jgn lupa bg aku tau....

yong said...

Mana hadiah aku...aku lah pencetus idea ...hehehehe

mrs shaifull said...

ina - ish ish ish budak ni, aku x tau nak kata apa dah, kalau kecik boleh panggggg ja :p bluekkkk