Monday, April 12, 2010

apekahhh???

aku dah try nak memotivasikan diri, konon2 nak psiko kan diri aku, konon2 alah, x dak hal lah setakat sakit aku ni, boleh buat keja apa pun, kononnnnn...

lastly, aku gak yg tanggung sendiri. mmg emosi aku la ni x menentu, sat down, sat lg ok satlg down balik. mcm bursa saham lbh kurang. aku malas nak makan ubat byk2, dgn pain killernya, sakit perut aku, x penah2 nak berangin, la ni dah pandai berangin plak. yg lg 1 x tahan, dulu2 ada la dlm setahun setengah, sekali aku diarrhea, tp sejak makan ubat saraf tu, blh katakan seminit setengah, sekaliiii aku rasa nak terbuang.

x blh salah sket, jgn kata makan pedas, makan benda yg manis2 sket pun dah rasa nak terbuang, x paham aku, apa kaitan saraf ngan bontot aku ni? tu pun baru kelmarin aku baca effect2 dr ubat ni, ubat saraf tu lah paling melampau sekali, siap blh diarrhea, siap boleh mual, apa kejadah tah lg, x tension gitu???

x kanlah 24 jam aku nak kepit ja, kalau time dia bersopan oklah, buatnya time dia nak jadi kurang ajaq ngan aku, x ka haru kalau tau2 basahhhh ja nnt, kalau kat ofis mmg aku roger mr shaifull ja lah, x kira p beli sepersalinan baru kat aku di sogo, kedai hari2 aku x mau, errr walaupun bahagian bawah yg buat hal, aku nak gak paw sekali bahagian atas, errr abang, tudung beli kat ariani tau, x nak yg lain!

p/s : thanks to mr shaifull yg dah masuk minggu ke 4 gigih mendobi baju kami anak beranak, tp dia asyyikkkk dok lupa nak basuh telekung aku, rasanya dah 3 pasang x berbasuh ni, x pa, i guna yg lain, next week 4 pasang sekali jalan, no?

6 comments:

bukhairiah said...

nasib la mr shaiful nk tulun tau...wat kate dia wat2 xphm n tmbh tlg sepah, kan dh haru

mrs shaifull said...

mrs bubu - bertambah emo la ai huhuhuuuu...

honeylanz said...

teruk gak kesan ubat tu... if sampai mcm ni..xpe..janji makan ubat...wah..trs nak seberdiri sekali tudung! ariani lak tuh ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

smp mcm tu effect ubt saraf tue .. ada bgtau @ ty dr psl kesan ubt tue?? sometimes tak serasi kot .. nasib baik ada hubby menolong kan ;-)

mrs shaifull said...

has - bila kepala dah weng, camtulah jadinya has :(

mrs shaifull said...

diana - nak tunggu appt dr, sempat la kot buasir huhuhuuu..alhamdulillah mr s byk menolong