Monday, April 12, 2010

yg mana paling kena ngan muka aku?

saja x dak keja, aku google hair style yg paling kena ngan long face shape cam aku.









semuanya aku google


sila abaikan aku, aku betul2 rasa x sihat la ni, rasa menggigil badan, kaki & tgn, x tau apa yg x kena, adakah sbb a/cond? kat ofis, sah2 a/cond, otw balik umah, a/cond keta, sampai umah, a/cond kat hall sampailah ke pukul 10pm, naik atas masuk bilik dr 10pm-5.30am, a/cond gak, otw ke ofis a/cond gak, ada la dlm 2 jam ja lbh kurang aku x kena a/cond.

adakah sbb2 ni aku kurang dan makin bertambah x sihat??? :(

18 comments:

maslinamansor said...

Suka rambut yang first...

tapi lebih simple n gaya baru... yang last....

juedaniel said...

aku vote yg bawah sekali. napok fresh

bukhairiah said...

erm...makin xsihat awak nie ct...cuba la kt tradisional ke, ustaz ke...xsalah kan klo btanya...n mcuba...kot2 la makcik bidan leh urut2 badan awak...pe2 pon kene tnya doc dulu blh ke berurut...

zailamohamad said...

cuba style pendek pula kak..

@Z said...

aku nak try yang no. 2 tu tapi tunggu rambut panjang dulu..

wei kurang2kan la aircond kalau dah rasa sengal2 badan tu..aku pulak yg rasa ngilu..huhu

honeylanz said...

suka style yg no. 1

yanz said...

ye btol, try kurangkn2 ekon2 nih, mmg skrg ni musim panas tp kalau ekon, rasa makin lemah bdn..

aku suka yg last tu, simple, senang nk jaga..

yasmine said...

aku suka no 1...

mrs shaifull said...

mas - takutnya nak potong rambut gitu, bukannya apa, sayang kan? :)

mrs shaifull said...

xiana - hehehe...fresh, no?

mrs shaifull said...

mrs bubu - :( mmg pun, tp sakit ni x blh urut..

mrs shaifull said...

zaila - mcm tau2 ja akak x penah pendek gila camtu :)

mrs shaifull said...

az - cantek kan yg tu? aku pun suka gak, mmg la az, rasa lembekkkk gila badan aku ni...

mrs shaifull said...

has - yg first cantek ke? kena pk2 dulu ni :)

mrs shaifull said...

yarn - hehehe...yarn mmg, identiti hang masa kat itm dulu pun pendekkkk gak :) hehehe

mrs shaifull said...

min - kalau gitu, hang ja lah tlg buat utk aku, blh? :)

Nurhayati said...

bagi yati semua kena..semua cantik.. ape pun ct kena try, baru tau mana satu paling2 cantik menarik dan tertarik ;)

mrs shaifull said...

yati - kalau dah try, yg pendek tu x ok, camna nak bg rambut panjang balik? :) huhuhuuuuu