Thursday, April 22, 2010

hai!

1. thanks utk 5 followers aku yg baru sbb jumpa url blog ni dan sudi men'follow' aku hehehe..

2. mas, nnt lepas kmiza dah jumpa bomoh rajin, baru kmiza buat ok. err lg 1, tima kasih sbb suka tgk kmiza, sbb ada org yg x suka tgk dan kalau blh x nak tgk pun muka kmiza ni.. :(

tu ja lah utk saat dan tika ini, aku masih dlm mood x best dan x kuasa nak melayan blog ni dan x larat nak merapu dan merepek, so sblm aku mencarut yg bukan2, baik aku stop sat, bg laluan kat org lain dulu, bila da ok sket, baru aku update balik no..




adios!

25 comments:

Bai said...

padanlah senyap ke akak aku ni

Bai said...
This comment has been removed by the author.
nanadanny said...

weh, p kt muka buku lak...hahaha aku pn blog kena blocked, x leh nak meraban kt ctu dh, pastu bleh komen pn pd certain2 blog je, bengong betui laaa...huhu

kmiera said...

ceh!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah bertambah follower ... bestnya .. ct camner dah potong rambut baru ..nanti updates k ;-)

maslinamansor said...

mas pun ada orang tak suka...
sekarang nie cuba untuk tidak mengingatinya... satu ofis... letih melihat fenomena negatif ini...

erlyda said...

bak kata abg jam, ke, krill i followww =)

bukhairiah said...

Cepat sehat ye ct...sy doakan awak...

mrs shaifull said...

bai - tu la, x larat nak type pun, jari2 lemah (blh terima x reason tu?)

mrs shaifull said...

nanadanny - ish, kan aku kata kat ofis ni x leh ber'muka2' ber'buku'2, ishhhhh

mrs shaifull said...

kmiera - apa ceh2? pang mau???

mrs shaifull said...

diana - nak potong rambut apanya, kuku pun malas nak belek :( huhuhuuu

mrs shaifull said...

mas - biarlah mas, jgn tambah aura negatif dlm bdn kita, sbb nnt lemah tenaga mcm kmiza :(

mrs shaifull said...

erlyda - ooo layan sinar gak rupanya budak ni :)

mrs shaifull said...

mrs bubu - thanks, rugi sgt x dpt jumpa ari tu..

bukhairiah said...

xpe, len2 kali leh jumpe...xpon u coti2 la melaka lg.kekekeke

yong said...

takpa tunggu la mood hang mai yer..

yasmine said...

sonyap ja...tkapa sometimes kena gak kita senyap kan...tp jgn lama sgt

honeylanz said...

has pun br dpt mood rajin ...masak la pas ni sehari 3-4 n3 gitu.. ahakss..

Willie a.k.a Reptoz said...

Ahaks! Tak sangke eh..u pergi google fesyen rambut. Hari tu, my wife sebelum pergi salon pun google jugak pesyen rambut. Yang lelaki pula tak dapat buat macam tu. Very limited.

Ok la, bila dah ada idea mok blog, tulisler...

mrs shaifull said...

mrs bubu - rasanya mmg nak g melaka pun, tp still berpk2 lg (rawatan alternative)

mrs shaifull said...

yong - tah bila la mood tu nak mai..

mrs shaifull said...

min - diam tu kan lebih baik ...

mrs shaifull said...

has - tu la, mcm penyakit berjangkit plak kan? :)

mrs shaifull said...

willie - hehehe..mun lelaki iboh nak berfesyen2, kang lain plak jadinya :)