Monday, May 31, 2010

hari ini...

* mr shaifull p kelantan ada kursus, seminggu

* ujan lebat lgt hitam, feeling yg paling x best bila blk sorang2

* dok kat umah 2 org ngan rifqy, berpeluklah kami 2 org mlm ni kalau ada kilat putih, x blh panggei mr shaifull temankan (dia selalu tgk tv sampai lewat)

* hang buatlah semua keja umah tu sorang2 balik satgi

* sian mr shaifull, office aku x provide parking utk staff, terpaksa parking kat luaq, RM15 sehari, kali lima hari huhuhuuu

* aku akan bukak semua lampu sampai blh mendatangkan confident utk aku tdoq lena

* sedihhhh...ujan lebat, jln sorang2 p kat parking, ambik keta, balik umah dlm ujan lebat, ambik anak kat umah pengasuh sorang2, huhuuuuuuuu

20 comments:

Wanniey said...

hehe.. kesian dier.. :P

honeylanz said...

sabar..sabar... kejap aja 5hari tu.;)
tapi mahal nye parking!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mak aiii sehari RM15 ..sebulan ???? skrg nie kt ofis kita pun sdg hujan lebat

bukhairiah said...

ujan...bestnya...time2 keje, time tue la ujan...time cuti xlak ujan...

hope xujan la balik nnt...sian nnt mommy n rifqi ketakutan

mrs shaifull said...

wani - x kan kesian je kot, jomlah ikut akak balik umah, temannn :(

mrs shaifull said...

has - bila tgk duit yg ditinggal utk bayar parking tu, double sedih, dpt kasut sepasang :(

mrs shaifull said...

diana - jgn dikali sampai sebulan, nnt muflis, kali lima hari je, sbb shaifull kursus :(

mrs shaifull said...

mrs bubu - hehehe tq, ada gak yg kesian :)

Nurhayati said...

opis yati pun dah ujan..lebat sangat.. mmg tak best bila balik ni drive time2 ujan.. tapi yati mmg biasa drive sorang2 gi keje.. hantar amik anak sorang2 jua.. hihihi takde masalah.
tapi ada masalah kalau laki outstation sbb rasa payah kalau kita sorang je kat umah.. padahal bukan buat ape pun sangat..

yong said...

takpa sabaq no ct...kejap ja tu...pejam celik pejam celik dh ari jumaat...heheh

maslinamansor said...

meh parking kat ofis mas.. hehehe...

Bai said...

parking tu tak boleh claimn? haruuuuu

yanz said...

xpe laa ct, sabar, kejap je 5 hari tu...hehheeheh..tp mmg mahal laa parking rm15 tu sehari.. mmg rasa sunyi lak kan bila hubby xde kt umah, ye laa, pulak tu hari2 dia yg drive...xpe laa, kiranya kita ni boleh juga berdikari, itu yg penting..

yasmine said...

rifqy dah la sama bday ngan yasmine..pi tgk wayang pun sm macam yasmine...1st time tgk shrek....

mrs shaifull said...

yati - ha sungguh2, rasa boring pun ya gak, x dak org nak gaduh :)

mrs shaifull said...

yong - dah berapa kali aku pejam aku celik, baru ari khamis :( waaaa

mrs shaifull said...

mas - pastu nak jalan kaki ke ofis kmiza?

mrs shaifull said...

bai - nak claim apa dik oi? tanggung la sendiri :)

mrs shaifull said...

yarn - mmg boleh berdikari, tp sapa nak gaduh ngan aku? :)

mrs shaifull said...

min - hehehe..lps ni boleh tgk toy story plak kan?