Thursday, June 3, 2010

sumpahhhh

first time aku dpt gud news tp x tau mcm mana nak respons, nak senyum, suka, lompat tinggi2, sumpah aku tgh confuse gila, rasa mcm x caya, kalau betoi apa yg di'sembang' selama ni ngan mr shaifull menjadi kenyataan, aku x tau, sumpah aku x tau, aku patut happy atau pun apa.

yg aku tau, blm apa2 lg, aku try test market kat mak tadi, dia dah mcm sedih..sungguh2 aku confuse, ditelan mati emak, diluah mati bapak...

22 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

erkss.. good news apa nieh .. preggy 2nd baby ker????

mrs shaifull said...

diana - bukan la, nnt kita cerita lg ye :(

Cik Ruby said...

kak nak p oversea ke ?

Wanniey said...

aper tu yer??? x kan benda yg kita citer td lak??? aper yer??? aper yer???

honeylanz said...

apa yea...kita tunggu :D

mrs shaifull said...

ruby - awat, nak bg tiket ka? mcm nujum pak belalang ja budak ni

mrs shaifull said...

wani - nampak sgt kepochi :) hehehe bukan la

mrs shaifull said...

has - nnt kita cerita ya :)

AkuPunyaCerita said...

apa dia ct? hg ni suka bg org dok nganga sorang2 tau...

yasmine said...

aku rasa hang keja kat luaq kot...best nih...

Nurhayati said...

wah teruja ni nak tau berita tu.. mesti gembira sesangatkan.. happy for you!!

Zura Hasan said...

kak..nk pi dok sarawak ka? cik embun dh nk lari ke sarawak ka ni?bawak2 bersabaq noo..jgn lari nnt penat jatuh dlm laut..naik kapai terebang la...

zailamohamad said...

apa-apa pon semoha berbahagia selalu;)

mrs shaifull said...

along - aik, bila masa plak aku suruh hang nganga, panggg mau???

mrs shaifull said...

min - hang jgn buat lawaklah, interview apa pun x, tiba2 ja nak posting, kuikuikui

mrs shaifull said...

yati - setelah bersedih2 di 4 ke 5 bln pertama thn ni, alhamdulillah, dpt gak berita2 gembira nak ubat hati yg luka :)

mrs shaifull said...

zura - hehehe sipi2 dah tu, tp nnt la kita cerita lg :)

mrs shaifull said...

zaila - thanks! :)

yong said...

buat lah keputusan untuk menggembirakan hati kita yer...

mrs shaifull said...

ina - alhamdulillah, akhirnya gembira :)

klynda said...

eeehhh sapa nak jadi neighbour kami nanti..huhuhu

mrs shaifull said...

klinda - hehehe kamilahhh :)