Friday, May 28, 2010

siaran langsung dr bilik berita! :)

fuhhh dah lama gila berabuk blog ni, yg aku tau, bukak ja blog ni, aku klik kat link kawan2, p baca blog kawan2, kadang2 aku x tinggai jejak pun, sampai mcm tu sekali aku hilang keyakinan nak blogging (gila melampau ayat perasan diva).

ni la baru nak pulih sket semangat aku. tu diaaa

semangat nak type dah ada, tp mesti hangpa herankan (ala mcm ada org peduli), dah lama x dak gambaq baru aku dlm ni, bila dah ilang semangat nak blogging, pastu bila keluaq masa weekend, zuppp mai idea nak blogging, ha elok letak gambaq sekali, baru rasa meriah.

bukak ja sarung camera, baru nak snap, battery plak kong, teruihhhh aku simpan camera kat umah, hang doklah sorang2 kat situ sampai aku ada mood balik nak beli battery, nak snap gambaq, nak upload kat blog. ada gak gambaq celebrate birthday aku, bulan 4 ari tu, gila lama kan? dok terperam dlm camera tu.

tgklah kalau agak2 nampak S, aku letak la, kalau nampak XXL, aku delete teruih lah. :) ari ni nak cari kotak utk letak barang2 dlm almari, bukannya apa, mak aku dah nak mai cuti sekolah ni, takut satgi dia masuk ambik quran dlm bilik kat almari, dia terkejut plak sampai x tau nak beza mana satu almari baju mana satu lori sampah, haruuuuu..



p/s ni adalah masa "2012", kalau keding camni lg kan best, tolonnnnnnn

10 comments:

zailamohamad said...

baru nak cakap, kuruihnya akak

akak, zaila pon kena sindrom-tak-ada-keyakinan-untuk-berblog..sekarang baru rasa bersemangat sket so marilah kita update blog bersama-sama;)

Bai said...

teruskan kak.pls pls pls.hihihi

yasmine said...

kuruih

norhaizan said...

comeynyer kak CT, mesti ni masa sebelum kawen...tp skrg lg comey, bersama anak2 kak...

sama la cm nor, makin lama makin mls berblogg...mai ari weekend ja rajin sket...selalu nyer tgk blog org jer, kdg2 tinggalkan jejak, kdg2 tak..hihi

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah nostalgia bile tgk gmbr2 lama nieh kan ...

mrs shaifull said...

zaila - tu la pasal, tu kejadian bln 12 last year, akak nak kena balik asal la, makin tembun dah skrg ni, takut mai penyakit lain plak :)

mrs shaifull said...

bai - kamu jgn nakal nnt aku pulang bawa yg kau pesan huhuhuuuu sedih kena tinggal ngan abg, kursusssss waaaaaa

mrs shaifull said...

min - masa tu aku x sedaq betapa kuruihnya aku, la ni baru aku sedaq, betapa tembunnya aku :(

mrs shaifull said...

aizan - x kawen apanya dik oi, ni bln 12 thn lps, hang jgn buat cerita, kalau masa tu x kawen lg, tiba2 rifqy dah umuq 2 thn 7 bln, haru nnt :)

mrs shaifull said...

diana - x lah lama sgt, baru 5 bln yg lepas :( waaaaa