Friday, June 4, 2010

The Nanny!



ni lah keja kami tiap2 hari, channel 702, kul 6-7 pm, kalau kami x dan nak bukak tv, rifqy yg tolong, siap blh ajuk nanny fine tu cakap lg, mr sheffield (dgn dengung siap), jgn dia terikut cara pompuan tu cakap dahlah, haruuuuu.



margaret aka maggie, ms fine & maxwell sheffield

yg paling aku suka, character si ms fine, maxwell sheffield, niles (the butler), ngan ms babcock, kiranya ceriala petang2 kami sementara nak tunggu malam.



ms fine & niles (the butler)

16 comments:

honeylanz said...

kelakar sgt....hehehhe

atty's said...

kty pun suka layan nanny..walupun brp kali dah ulangtayang..

Cik Ruby said...

ada siaran tv3, tv2 ngan tv1 je kat umah (--,") wtfish~

maslinamansor said...

memang best pun...
tapi memang tak boleh blah dengan the butler tue...

reez-flyingthekite said...

last summer, i duk layan the nanny kat utube. smpai finale episode, terus rasa sebak sb anak2 dh besar and fran pindah ikut mr sheffield.

Willie a.k.a Reptoz said...

Eh! or favourite sitcom le.

zailamohamad said...

suka suara sengau dia tu

mrs shaifull said...

has - mmg pun! :)

mrs shaifull said...

atty - samala kita :)

mrs shaifull said...

ruby - nnt pasang astro tau! :)

mrs shaifull said...

mas - best sgt bila dia kenakan CC kan?

mrs shaifull said...

reez - ya ka? huhuhuuuu

mrs shaifull said...

willie - samala kita tek... :)

mrs shaifull said...

zaila - hehehe..sexy :)

pusat said...

dah naik berdarah mata tengok the nanny nih.... siap boleh hafal dialog.... dari dulu di ulang byk kali... tp masih tunggu setiap petang...

mrs shaifull said...

pusat - hehehe berdarah sbb jemu ke berdarah sbb seksi sgt si nanny tu :)