Friday, June 11, 2010

tik tok tik tok..

lambatnya jarum jam ni nak pusing sampai ke pukul 12, kul 12 satgi nak chowww cin cauuuuu, dokkk la beli tudung, bajunya x dak, kena p sogo carik baju, ok x alasan tu???

huwaaarrrggghhhh ngantok la...

aku janji, next week, baru aku update secara bergambar, baru menarik kan? sbb camera dah bawak, tp usb plak tinggai kat umah, jahanamm

19 comments:

bukhairiah said...

nk itot...nk bli bj gak...musim org kawen nie...nk mlarama..mik ai kt gombak...hehehe sok de masa meh le dtg gombak,ipar ai kawen...lorong 4,taman desa minang,gombak...

Bai said...

nak ikot nak ikot g sogo!!!

Wanniey said...

gi shopping moping ngan saper????

AkuPunyaCerita said...

haa..sungguh kan, tudung setimbun, baju tak dak(konon ja tu...kehkehe)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh ofis dkt dgn sogo ... kita nieh dok la kt ofis jer time rehat .. tidoooooooooooo

maslinamansor said...

amboi... lama dah tak dengaq kmiza nak p sogo... :)

zailamohamad said...

bestnyaaaa shopping!!! jangan lupa tunjuk hasil tangkapan yaa

yasmine said...

jakel jakel..kelmarin pas ptk laju ja aku p

mrs shaifull said...

mrs bubu - thanks 4 the invitation, tp sorry, x dpt nak p sbb ada family agenda esok :)

mrs shaifull said...

bai - jom! :)

mrs shaifull said...

wani - sorang, td call wani x jawab :(

mrs shaifull said...

along - betoi la, dah 3 belas taun x beli baju baru :(

mrs shaifull said...

diana - x lama lg semua ni akan berakhir... :(

mrs shaifull said...

mas - ari tu x sihat, ni baru rasa nak sihat sket, kenala exercise :)

mrs shaifull said...

zaila - dah tangkap, tp dilepas balik, sbb x sepenuh hati suka ngan tangkapan tu :(

mrs shaifull said...

min - ni yg dan2 tu aku nak apply ptk ni, blh p merayap lepas tu :)

inabu said...
This comment has been removed by the author.
norhaizan said...

hihi..sama r cam nor..kdg2 beli tudung dulu..tak dak baju nk matching terpaksa la cari baju..alasan..hihi..dasar org pompuan kan..

mrs shaifull said...

nor - hehehe...tp sumpah, kmiza x byk baju, tu sbb kena beli baju :)