Monday, October 3, 2011

birthday rifqy :)

hari ni birthday rifqy, dah 4 thn dah dia.

permata berharga, hadiah dari Allah, didik wanita terdidik generasi (eh apahal boleh keluaq ayat ustazah pilihan pulak dah ni) hehehehe...

lawak la, actually shaifull pantang betoi bila keluaq iklan tu, sbb cara ustazah tu cakap bersungguh2 sgt, dah la pelat jawa tu pekat (no offense ye org jawa).

hadoi, baru teacher mintak details rifqy, gambaq2 dia start dr lahir till now, pastu decide nk buat kek tema apa, pastu nk tempah kek kt mana, pastu nk buat goodie bags, pening pala cari barang utk goodie bags ikut tema, dah bersilang kaki aku ngn mr shaifull, kalut gila.

padahai nk buat birthday walk kt school dia ja pun, bukan buat kt umah sendiri. aku x leh imagine kalau la celebrate birthday rifqy kt umah, mau seminggu direct kami 2 org cuti, tu baru nk celebrate birthday, kalau nk kawen rifqy esok2 ni, x tau la mcm mana kalutnya aku ngn mr shaifull. tah2 mengalahkan pengantin kot, rifqy cuti 2 minggu, aku ngn mr shaifull cuti sebulan hehehehehe (mintak2 panjang umuq)

dahlah, letih nk merepek kt sini, dah 3 kali aku menguap sepanjang menaip ni, aku letak gambaq ja lah pun.




pegang globe sambil keliling matahari, teacher dia cakap, simbolik peralihan umur dia dr setahun ke setahun.




yg tu aku x tau dia buat apa, camera pass kt teacher, parents x blh involved masa birthday walk ni.




muka happy dpt cake ben 10!

hadiah x beli lg ni, buat sementara ni ok la, member tgh happy lg dpt cake ben 10 tu, tgk la 2 3 ari lg, kalau ada anasir2 luaq yg soh mintak hadiah, habih la aku ngn mr shaifull, sila tadah telinga masing2, no?

8 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah bestday kek ben10 juga ;-)

@Z said...

happy birthday Rifqy... napok berisi dah hero sorg ni hehe...

Nurhayati said...

happy birthday rifqy.
besar dh anak bujang ni.
moga jadi anak yg soleh dunia dan akhirat

Joy said...

happy birthday handsome boy..

mrs shaifull said...

d, birthday yg dulu2 dia x pandai nk request lg, kali ni dah bijak sket, so ikut je lah :)

mrs shaifull said...

az - semua org teguq, td timbang berat lepas jumpa dr, 19kg huhuhuuu

mrs shaifull said...

yati - kejap je yati, dh 4 years old, mommy dia pun tua sudah :)

mrs shaifull said...

joy - thanks aunty has, aunty az, aunty yati & aunty d :)